Rossz fog okozhat kellemetlen szájszagot? (beszélgetés)
persze, h lehet! Csak képzeld el, h ott "rohad" (már bocs) a szájában 1, v több fog...... Tele bacival, stb...... annak bizony olyan szaga van, h ember legyen a talpán, aki bírja..... Irány a fogorvos a haverodnak, és rakassa rendbe, de gyorsan!
(ha pedig továbbra is van iylen gond, akkor egy gasztos dokit se árt megkeresni...)
Nekem egy barátnőm van,akinek mindig büdi a szája, de nem a fogai miatt, azok teljesen épek..
Neki valami gyomor problémája van, a hasa is sokat megy..valószínű nála azzal van összefüggésben.
De tény ami tény, igen kellemetlen tud lenni, akkor meg pláne, ha az ember párjáról van szó!
De ha gyulladásban van, gennyes, akkor lehet büdi. És nem is feltétlenül kell fájnia.
A kis uncsihugomnak is így derült, hogy baj van a fogaival. Büdös szájszag, de nem panaszkodott fájásra, de elvitték a fogorvoshoz és kiderült, hogy két lyukas, gennyes foga is van. Lekezelték, betömték és már nem büdös. Pedig 3 kezelés kellett mire a gyennyet leszívták, meg elmúlt a gyulladás.
:)
Próbáld elképzelni, hogy a lánynak, akit meg akarsz csókolni, büdös a lehelete....így már más, nem? ;)
Ez is igaz, de itt írta, hogy rossz fogai vannak a srácnak.
Nem is tudom melyik a kellemetlenebb.
Remélem csak egy kis kezelés és helyre jön, mert neki se jó, ha a csajszi nem bírja a szagát!
Igen, a rossz fog iszonyú büdös tud lenni! Menjen el a dokihoz, mert valószínű gyulladásba van, ha ennyire büdi.
Szerintem ez nem kényeskedés, a szájszag iszonyú tud lenni.
További ajánlott fórumok:
- Nektek nem lenne kellemetlen, ha összetalálkoznátok vele?
- Mindig rosszul vagyok ha autóval utazom. Nagyon kellemetlen számomra ez. Mit tehetek ellene?
- Idönként fehéres, rossz szagú folyásom van. Mi okozhatja, mit tehetek?
- Miért rossz szagú az új mosogatógép? Mivel szüntethetném meg a kellemetlen szagot, amit az edényeken is érezni?
- Okozhat a front rosszullétet, alacsony vérnyomást?
- Mi okozhatja a hűtőszekrény halk sípoló hangját, kinyitáskor és mikor becsukom? (Idáig nem volt) Lehetséges, hogy rosszul szigetel?