Rossz alvó! (beszélgetés)
A Nurofent nem szabad állandóan, huzamos ideig alkalmazni, rá is van írva a dobozára.
A homeos kúp is nagyon jó, tényleg azt elfelejtettem. Vibrucol asszem a neve.
ne haragudj, de milyen védőnőd van aki azt mondja, hogy a fogzás még odébb van??? Ezt ne hidd el.
Ilyenkor nagyon sok gyerkőcnél már 2 db fogacska kint van legalább, de biztos hogy dolgozik belül már.
Nekünk nem volt sok éjszakai fentlét, mondjuk amint láttam hogy talán kezdődik, elkezdtem homeopátiás bogyókat adni neki, és bevált.
Természetesen nem mindenkinek válik be, minden baba más és más. Most pl. másfél évesen 4 rágófoga jött ki, de nem éreztünk belőle semmit.
Szia!
Az éjjeli ébredések lehetnek a fogzástól. A kisfiam is kb. ennyi idősen 3 hónapon keresztül max. fél órát aludt egyhuzamban éjjel,de volt,hogy csak 10 percet. Próbáljatok meg másik tápszert,lehet nem ízlik neki és ezért nem hajlandó meginni/enni. Vagy próbálj belerakni kis vaniliás cukrot,nálunk ez vált be.
Köszi szépen aranyos vagy:-D
Hát azt nem hiszem hogy szándékosan idegesítene, csak valami nyűgje van éjjel. Ha valamelyikőtökkel alszik akkor is felébred? Ezt nem próbáltátok még?
Hu hát ez így egész jó de nehéz lehet nagyon az estétek. Nálunk cumival a szájában hamar elalszik.
Hasa nem fájhat? Gondolom ennyi idősen már nem szokott. De gyanús hogy este jön elő ez nála.
Nyugi az én fiam 3 hónaposan 66 cm és 6,3 kg.
És akkor eteted mikor kéri vagy van egy rendszer?
Hát teljesen megértem hogy ki vagy:-(
És hogy vetted észre szereti nap közben a főzeléket?
Mi az amit igazán szeret?
És mindig eszik mikor felébred?
Sziasztok!
Az én kislányom kilenc hónapos,nappal 2-3-szor alszik FÉL órát kb.3 hónapos kora óta.Éjjel is párszor felkel,1-2,vagy 3-4-szer,mikor hogy.Amikor jöttek a fogai felül,akkor 16-szor kelt fel,10 percenként.Ha még nincs kinn a foga,akkor valószínű,hogy az a baja.
Az evés:nos,mi eddig úgy esziztünk,hogy du.-n gyümi,fürcsi előtt először tápszer,mamd később tejpép.Aztén most néhány napja felcseréltük:uzsonna tejpép,és este gyümi.Előfordul,hogy néha este nem eszik,vagy egész nap szinte tömöm,hogy egyen valamit.Volt ilyen,meg lesz is.
Reggelire tápszert kap,tízóraira jogjurtot,vagy gyümit-attól függ,ebédre főzeléket,majd tejpép és gyümi.
A doktornőnk azt mondta,hogy vacsorára is mehet a főzelék,de este nem akarja elfogadni,úgyhogy...
Az en fiam is 6 hos mult de nem eszik meg semmit csak szopizik, igy ejszaka is 2-3x kelunk cicizni.
Szerintem a foga johet azert kel ejszaka olyan sokszor az enyem is amikor fogzik sokszor fenn van.Estere talan probalj meg valami kemenyet adni valami fozeleket. Es reggel meg de mit eszik? Ejszaka ha kel eszik is?
Szia!
Hát én nem is tudom mi lenne a megoldás nálatok. Nálunk a fiam még csak 3 hónapos, és nagyon jó evő. Leginkább tápszeresek vagyunk de éjjelre tejcsit kap.
Tudsz neki valami nem tápos enni valót adni neki este?
Burgonyás, sütötőkös, vagy valami hasonlós hamit adni neki.
Próbáltál már ilyeneket?
További ajánlott fórumok:
- Nemalvós vagy rosszul alvó babák anyukái, segítsetek!
- Rossz alvó babák
- Ti is rossz alvók vagytok? Volt már, hogy egyáltalán nem aludtatok éjszaka?
- Rossz alvó 7-10 hónapos babák. Nálatok hogyan és mennyi idő alatt jött rendbe a baba alvása?
- Van valamilyen magyarázat a rossz alvó pici gyerekekre, hogy mitől nem tudnak ébredés nélkül végigaludni egy fél éjszakát?
- Rossz alvó