Ropogós sült csirkecombok recept

A Ropogós sült csirkecombok hozzávalói:
Egy kiló (opcionàlis) csirkecomb
Só
Bors
Egyéb fűszerek ízlés szerint
Olíva olaj
Sütőzacskó

A Ropogós sült csirkecombok elkészítési módja:
A combokat átmosom alaposan, beleteszem őket egy sütőzacskóba, hogy párolódjanak, bele szóról még fűszereket, sót, majd öntök bele olíva olajat, bekötöm a zacskó száját, és a zacskót megböködöm pár helyen fogpiszkàlóval. Mikor már látom, hogy negpàrolódtak a combok egy jénai tálba a zacskóból átrakom őket és 180 fokon aranybarnàra, ropogósra sütöm őket.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 35e7baa159, 2022. szept. 23. 21:38
A ropogós sült csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.