Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Ropogós sült csirkecombok recept

Ropogós sült csirkecombok recept


Elkészítési idő 45 perc

A Ropogós sült csirkecombok hozzávalói:
Egy kiló (opcionàlis) csirkecomb

Bors
Egyéb fűszerek ízlés szerint
Olíva olaj
Sütőzacskó


Ropogós sült csirkecombok

A Ropogós sült csirkecombok elkészítési módja:
A combokat átmosom alaposan, beleteszem őket egy sütőzacskóba, hogy párolódjanak, bele szóról még fűszereket, sót, majd öntök bele olíva olajat, bekötöm a zacskó száját, és a zacskót megböködöm pár helyen fogpiszkàlóval. Mikor már látom, hogy negpàrolódtak a combok egy jénai tálba a zacskóból átrakom őket és 180 fokon aranybarnàra, ropogósra sütöm őket.


Kategória: Húsételek receptjei


A ropogós sült csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook