Romlott étel fogyasztása után, hány órán belül jelentkezik a rosszullét? (tudásbázis)
Kórokozó függő, akár egy órán belül is lehet tünete, de van hogy 12h egy nap.
De amúgy önmagában ez a rizses szitu furcsa nekem,hogy tud megromlani, főleg annyira, hogy bajotok legyen.
Mindenesetre ezt jelenteni kellett volna,felelőtlenség volt elmulasztani.Én már alapesetben visszavittem volna.
Akkor jó!
Az almaecet ilyenkor mindig segít!
remélem többször nem jártok így!!!
Minden OK????
Hogy vagy?
Ha van almaeceted otthon, igyatok almaecetes vizet.
Megöli a bacikat. :(
Ez változó, attól függ, hogy milyen ételről van szó, mennyire romlott.
Amennyiben éreztétek hogy nem jó, miért ettetek belőle? Komoly ételmérgezést is kaphattok tőle. Legközelebb írjátok be a vásárlók könyvébe, hogy romlott ételt árultak.
Tehát a külön rizs volt romlott? nem semmi, kiindulva abból, hogy hűtőben simán kibír egy hetet, legalábbis szag nélkül, akkor milyen régi lehetett, ha már szaga volt?!
kérdésedre: amikor velem legutóbb ilyesmi megesett, délután három körül ettem a romlott ételből és este 10-kor jöttek a görcsök, hajnali kettőre adtam ki magamból itt és ott, amit kellett. "aztán még három nap utórezgések". De reméljük, hogy amiből ettetek, az nem volt romlott.
vásároltunk ma párommal acent grillben pörköltet rizzsel.mivel sok pörköltet tett rá a kiszolgáló, kértem külön edénybe rizst még.Hazamentünk, nekiláttunk a pörkölt rizsnek,,,hanem mondom magamban, teszek a sima rizsre át kis pörköltet. Na, amikor felnyitottam a sima rizs tetjét, olyan szag csapott meg, hogy hátrahőköltünk párommal együtt.Megkóstoltuk, savanyú is volt. Kérdésem az, hogy mennyi időn belül okozhat gondot egy romlott étel mikor jönnek a tünetek, ha jönnek...
Köszönöm szépen.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Utazás közben jelentkező rosszullét ellen mit lehet tenni? Olyan gyógyszer, ami nyugtat nem jó, mert versenyem lesz egy 5 órás út után.