Robotgép tanácsok (beszélgetés)
igen, azt vettem meg amit kinéztem
vajas piskóta tésztát kevertem - 30 x 40-es tepsibe, gyümölcstorta alapnak, teljesen jó lett
a másik próba linzer tészta volt, szépen összeállította, nagyon jól sikerült - mivel kézzel nem melegítettem fel a gyúrás közben.
könnyebb a meló a géppel és jobb a minősége a sütinek is, mert ennyire alaposan kézi mixerrel nem tudtam volna kidolgozni
a zöldség-sajtreszelő feltéteket még nem próbáltam, még nem kellett
megvettem a gépet - nőiszeszély tetejére vertem tojáshabot vele - nagyon klasszul működik
tényleg kőkemény lett
csendesebb, mint a kézi elektromos habverő és munka közben nem kell tartani - megérte
kíváncsi leszek az első dagasztásra is - azt még nem próbáltam
én is pont most akarok venni, habverés, krémkeverés -dagasztás - zöldségszeleteléshez, sajtreszeléshez kell
a Bosch MUM48R1-et választottam
a 2015-ös német teszt jó minősítést adott rá
gyümölcscentrifugám nekem is van, de csak befőzéskor használom, meg néha télen
ami fontos még 1 háztartásba: üvegkelyhes turmixgép, ami fagyott gyümölcsöt is feldolgoz legalább 500 W teljesítménnyel
Nincs nagy különbség köztük, csak árban.
Nekem ilyenem van, bár az egyik fajta lapátja műanyag (jobb az, amelyiknek mindegyik fém):
Nah akkor nem lesz egyszerű választás mivel pasi vagyok.
Szerszámgépek kertigépeknél ott képben vagyok :)
Szerintem az mindenképp jó ha van egy háztartásban. A húsdaráló nem feltétlenül szükséges, nálunk a helyi csarnokban is megdarálják a húst. A gyümölcsprést egy idő után senki nem használja, a kevert sütikhez is jó a kézi mixer.
Sokkal olcsóbb is, mint ez a robotgép.
A kiválasztáskor nézd meg a teljesítményét, és jó, ha fém lapátok vannak hozzá. Ezen kívül én még a súlyát néztem, mindet megemelgettem, és a legkönnyebbet vettem meg, mert ha az ember kézben tartja, nem mindegy, hogy milyen súlya van. De ez csak az én álláspontom.
Csak ezért kérdezem, mert általában az emberek egy csomó funkciót nem használnak ki.
Nekünk van gyümölcscentrifugánk, kb. 1-szer használtuk (gondolom az hasonló,mint a gyümölcsprés).
Ami klassz dolog: kézimexer.
Ez megfelel: tejszínhab, tojáshab felveréséhez, palacsintatészta kikeveréséhez, piskótatészták kikeveréséhez.
Krumpli szeleteléshez nem vennék gépet. Tovább tart előszedni és elmosni a gépet, mint felszeletelni a krumplit.
Sziasztok szép napot. Olyan kérdésem lenne ki milyen robotgépet venne ? Igazából pasi létemre a fene tudja megkülönböztetni ezt a sok gépet. A kerti gépek jobban mennek.:)) Szóval szeretném meglepni magam a konyhában egy mindenes géppel.
Persze ha van ilyen.
Amit kinéztem az a Bosch MUM4655 . Azt venni még hozzá kiegészítőket. Persze ha van más ötlet akkor rajta mert én tényleg süti vagyok ezekhez.