Robin Williamsre emlékezünk (beszélgetés)
Most néztem meg a 200 éves embert.
Nagyon szerettem a színészt,és ebben a filmben is hatalmasat alakított.
Minden filmje után sajnálom hogy nincs már köztünk.
A kedvenc színészem volt. Nagyon sajnálom a döntését. Hiányozni fog.
Kedvenc filmem egyik jelenete eredeti nyelven:
"Ó, én, ó, élet, kérdések nem szűnő árja! Hitetlenek végtelen özöne, balgáktól nyüzsgő városok! Mi jó ezek közt?
Ó, én, ó, élet! Válasz: Az, hogy itt vagy, hogy van élet és egyéniség, hogy zajlik a nagy színjáték, és te is hozzáírhatsz egy sort."
Azt hiszem, ő nagyon sok felejthetetlen sort írt hozzá...
Nyugodj békében, Ó Kapitány, Kapitányom! :'( ♥
Szerintem is. :) És nagyot alakított benne.
Erre kell emlékezni, nem arra, hogy ő is botladozott, mint annyi más ember, aki másoknak csak bánatot okoz, s nem vidám perceket, mint ő.
Ő ezt élvezi, hogy figyelnek rá. Polgárpukkasztás, bármi áron.
Sajnálom, hogy mással nem tud kitűnni, rossz élete lehet.
annyi eszed van amennyi látszik!!
Miből gondolod hogy kokain?Gyerekek előtt...ország világ előtt...
Ülj le!Egyes!
Rengeteg ismert ember bevallja, hogy drogfüggő vagy az volt és sokakról csak gyanítják az emberek. Hazai és ismert sztárokra egyaránt igaz ez.
Szerintem nagyon jó színész volt és szerettem az egyéniségét is, már amennyit láthattam belőle.
Ki tudja miért szoknak rá a drogokra vagy ki szoktatja rá őket. Lehet, hogy buliból, lehet, hogy az ismertséget nem tudják feldolgozni, de lehet a munka miatt. És általában ha valaki népszerű lesz, akkor a különböző tv csatornák, újságok, rádiók, színészek esetében producerek, rendezők nem hagynak túl sok szabadidőt neki. Ki használják a népszerűségüket és heteken, hónapokon keresztül csúcsformában pörögni, szerintem senkinek nem megy. Robin Williams valószínűleg nagyon meg akart felelni az elvárásoknak és ez így sikerült neki.
A Mrs. Doubtfire című film szerintem aranyos, a maga idejében vicces is volt, de az alaptörténet egyébként nem vígjáték jellegű. És akármit lehet mondani a filmre, de Robin Williams ott is kiválóan játszott. Mert a film meg a színész nem egyenlőek.
Dehogyis unomra mondtam, az ő véleményével egyet is értek.
Tavaszhozó az,aki kiakaszt.Rendben van,hogy alacsony az értelmi szintje...de ezt ilyen módon nyilvánosságra hozni...
Ez akkor is túlzás!
Egy olyan fórumra írni ilyet, ahol emlékeznek valakire...ez nonszensz!
Nem mindegy ez most már?
Elhunyt, és hagyott ránk egy életművet...amin nem változtat az,hogyan és miképp élt. De most előszedni ilyeneket, és besározni az emlékét...ez nem az én gyomromnak való...
Megbocsáss,de neked ez maradt meg belőle összesen?
Úristen...
Egyébként pedig ezt felhozni most,hogy elhunyt,elég ízléstelen...
Robin Williams a Friderikusz-showban
Az elején jól látszik amikor bejön, hogy előveszi a kis fém kokainos szelencéjét, és szippant egy kis adagot hogy jól menjen a pörgés. :)
Nehogy már Robin Williams rossz színész legyen!
Nézd végig a filmjeit a Jó reggelt, Vietnamtól a Good Will Hunting-ig!Ezért a filmográfiáért sokan a lelküket is eladnák...ja és az Oscar- és Golden Globe-díjakat sem a semmiért osztogatják.
Elismerem, volt néhány gyengébb filmje is,de a többsége nagyon jó. Mert jó színész volt. Ennyi.