Rigesoft vagy Escapelle? (beszélgetés)
escapelle - nagyon kevés mellékhatás
nekem normál időben jött meg végül, tesztet nem cisnáltam, azota ujra megjött most, ugy h nem aggodom :) én csak azt sajnálom, h életem első lehetséges várandósságát meg kellett szakítanom.....
Hétfőn este megtörtént a "baleset". Kedden bevettem a Rigesoft-ot, de eddig semmi mellékhatás nem jelentkezett, amit a betegtájékoztatóban leírtak. Se nem volt hányinger, sem szédülés, a menstruációm se jött meg. Ugye attól még hatásos volt???
nekem azt tanácsolták igen :) két hét....igen hosszú, azt hittem megőrülök, de addig felesleges is....
nos, nekem rigesoft jutott...meglátjuk.
tesztet az "eset" után két héttel érdemes csinálni?
Szia! Escapelle, az aktus után kb 24 órával. Nem volt semmi gond. 2 napra rá megjött, kicsit kellemetlenebb volt az átlagnál, de semmi extra.
jah, és én escapelle tablettát vettem be...
Szijja! Én aktus után hét órával vettem be....háát nekem két hetet késett tőle, meg jobban görcsölt a hasam mint szokott....de ez még simán elment...inkább örültem neki hogy megjött végre :) Utána hónapban három hetet késett, meg mikor megjött utána két és fél hetére újra megjött...nekem eléggé bezavart a ciklusomba...szerintem tesztet nagyjából két hét múlva érdemes csinálnod...
Szia.
Nekem jó régen, még évekkel ezelőtt történt hasonló "baleset". Én Rigesoftot vettem, az egyik tablettát 72 órán belül minél hamarabb be kell venni, a másikat rá 12 órára.
Nekem semmi tünetem nem volt tőle. Normálisan, időben, ugyan úgy megjött.
Escapelle-t vettem be egyszer, nem volt vele semmi gond, talán az aktus másnapján írattam fel, a menzeszem pedig nagyjából akkor jött meg, amikor szokott, nem zavart be a tabi.
Szörnyű eset, mégis megtörtént.. kiszakadt gumi, számomra érthetetlen okból, még levegős sem volt a vége. teljes kétségbeesés. mindig ellenük voltam ezeknek a dolgoknak, de most nem tehetek mást, kénytelen vagyok az adott körülményekhez mérten dönteni: 72órásat kell beszednem, úgy nagyjából azonnal.
Semmi mást nem kérek, csak tapasztalatokat, akik "sajnos" már kénytelenek voltak ezekhez a készítményekhez nyúlni.
Az eset után hány órával szedtétek be, és mi történt a menstruációval?
mikor érdemes tesztet csinálni biztonság kedvéért?
minden tapasztalat érdekel, mert csak 11kor tudok menni dokihoz feliratni...