Repülés terhesen (beszélgetős fórum)
En ketszer repultem terhesseg alatt, egyszer 5hetesen, egyszer 22hetesen, semmi bajuk a gyerekeimnek! A kapun en nem mentem at, kertem a kezi atvizsgalast. Kompresszios harisnyat is vettem fel, mert volt itthon.
Ne hallgass masokra, nem lesz semmi gond!
Az orvosoddal beszeld meg, o fog tanacsokat is adni. Egyebkent meg csak a szokasos; igyal sokat!, setalgassal, csinalhatsz labtornat is utkozben (labujjakat megfesziteni, ellazitani, korozni a bokaval, spic-pipa stb). A kapun atmehetsz, ugyanilyen a kapun mesz at minden alkalommal amikor kijossz egy ruhaboltbol.
Igen, huzhatsz kompresszios zoknit, ez nem rossz otlet. Ha tudsz kerni papirt az orvosodtol en kernek, foleg ha nagy a pocakod es sokara jossz vissza. Ugyanis a kapitany dontese hogy felenged-e, a legitarsasag szabalyzata csak utmutatas. Ha o ugy dont hogy nem vallalja a felelosseget akkor nem fog elvinni. Ezt nem rosszindulatbol mondom, hanem azert hogy fel tudj keszulni es nehogy itthon maradj!
Igazából tapasztalatokat szerettem volna kapni, hogy
- nincs gond, csak sétálj sokat a gépen, meg hasonlókat..
Menni megyek, ez nem kérdés :)
Köszi… ha a doki mondta volna nekem is, akkor nem lenne kérdés, hogy maradok a fenekemen.. de így….
Babával sem lehetett semmi. Volt szerencsém egyszer sok órát egy üvöltő baba mellett utazni. Első pár órában nagyon sajnáltam szegényt… az utolsó párban már magamat is :)
Köszönöm szépen :) Végre valaki nem csak riogat. Az egész család pánikban próbál lebeszélni és rémtörténeteket előásni… pfff
:)
Köszi a hozzászólást :) Nem engedted túl bő lére, de azért ez is valami :)
Nem dagadt a lábad? Átmentél a csipogó átvizsgáló kapun?
Ezek még érdekelnének :)
Olyanok tapasztalatára lennék kiváncsi akik repültek terhesség alatt.
Érdekelne, hogy pár órás repülésre is érdemes kompressziós harisnyát venni, vagy tök felesleges?
26 hetes vagyok, a dokim azt mondta szerinte ok… csak ne menjek át a csipogó kapun.
Volt már aki kézi átvizsgálást kért itthon a pocak miatt, vagy már vagyunk annyira Európában, hogy nem kell külön kérni?
köszi :)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Aktív kismamák - fitness terhesen is