Rendelt már valaki trambulint Lengyelországból?/vatera/Vélemény? (tudásbázis)
Köszi, Ibi!
Tényleg elég félelmetes, amikor az egyik ugrál, a másik meg valahol alatta kezd éppen feltápászkodni...
Kedves Ibi!
A 180-asba már nem fér be 2 kisgyerek biztonságosan? Az oviban nem voltak egyszerre benn sokan és azért volt a baleset?
Köszi:
Begyus
A 180cm-es a szobában,a 300cm-es a kertben van.Mind a kettő jó felnőttnek is.Azt írja egyszerre egy ugráljon.A három ovisból kettőt engedünk egyszerre.Nagy a család.:-)
Vigyázni kell,mert ha elesik egy rajta,a másik meg ráugrik,majdnem biztos a törés.Hétvégén kertipartin voltunk az oviban,és egy kislánynak így tört el a lába.
Előre utaltam.
A futárcégtől kapsz majd emailt,amikor átveszik szállításra.
Ma kaptam az eladótól egy küldemény azonosító számot,meg egy 40-es tel.számot.Itt érdeklődhetek.
Így már nem kell lefordíttatnom a levelet.
Azért kicsit meglepődtem amikor rápillantottam a levélre és az van írva:trampli.:-)Végignéztem magamon,időbe telt mire rájöttem,hogy ez a trambulin lesz.
A héten biztos ideér.Majd megírom milyenek.
Ja,én a Teszveszen rendeltem,de az eladó ugyanaz.
:D
Lengyelül írták? Nyomd be Google fordítóba..:) Hátha.. de aztán számolj ám be miről vakeráltak!:)))
Ma kaptam egy emailt a futárcégtől,annyit tudtam kisilabizálni,hogy trambulinokról van szó.Egy szó sincs benne magyarul.Vajon mit írtak?
Jó lesz ha belehúzol az idegennyelv tanulásba,ha nem vagy perfekt,nehogy úgy járj mint én.:-)
Amikor én rendeltem az volt kiírva:ápr.20.után szállítanak.Azóta volt pár módosítás.
Kettőt rendeltem,különböző méretűt,gondolom hol ilyen van raktáron,hol olyan.Egyszer csak összejön.
Úgy látom drágábbak lettek megint.
Ha sokallod a szállitási időt,akkor irj neki.Én is ezt tettem."nap múlva itt volt a tranbulin:)
Elég segitőkész az eladó.
Megjött a trambulinunk!Nagyon szép és jó:)
Kicsi negativ:A háló nagyon passzentos ehhez a modellhez.Alig birtuk rá tenni. 4 tartó oszlop fesziti ki a hálót.6 oszloppal volna a legszebb de erre 4 jár. Amúgy a trambulin nagyon jó!Imádják a gyerekek!Ja és szerintem a 305-s elég lett volna.
/enyém 366-s/
Bellicon trambulint láttatok valahol?
Nekem túl kemény ami forgalomban van nem nagyon tetszik a gerincemnek..amit keresek az igazi gumi és nagyon rugalmas.
Köszi :-)
Ki lesz használva, az biztos! ;-)
Nem tudom, én már nagyon régóta nézegetem ezeket, de 40000 alá sose ment az áruk hálóstól...
..de most jut eszembe..
nem arról volt szó, hogy április 25-től kezdik el a kiszállítást??
Ezt írták a Vaterán kommenben..
29900 Ft
de nem tudom pl., hogy háló van-e benne.. mert a fotón van, de a leírásban nem szerepel..
Jól jártál, az tuti!:)
30990 Ft (13990+17000)
A multinál mennyi?
Szia!
Mennyi a vége a 2,44-nek? Mert most néztem éppen, hogy akciózza az egyik multi.. érdekelne mennyi az annyi.. köszi!!:)
Nekünk tegnap megjött a trambulin! :-)
Csúcs szuper! Nem is tudom, hogy én élveztem-e jobban vagy a gyerekek. :-D
1 hét 2 nap alatt jött meg, szóval a beígért 16 munkanap helyett jóval hamarabb. Végülis mi is a nagyobbat rendeltük, 244 cm-est. :-)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire hasznos a trambulin?
- 10 éves gyerek saját személyivel mehet-e Lengyelországba?
- Segítsetek, hol lehet felnőtteknek trambulinozni Budapesten?
- Újra elővettem a trambulinomat.😀
- A lányom trambulint szeretne kapni.Milyet vásároljak neki?Milyet érdemes?
- Kisfiamnak a szobájába trambulint vagy kisebb ugrálóvárat keresek, valaki tudna segíteni merre keresgéljek?