Reménytelen vagyok? (beszélgetés)
Igen..ez én voltam-DDDD
Hogy Te mikre emlékszel Raza!!!-DDDD
Elképestő vagy:):):)
en is lepttem az ellobb probalttam aludni ,de azt hiszem eloszor lekene usson valakinek
Te kis fázós...:)velem együtt.
Na léptem
mar nem, hamar fazzok es azt hiszem hidegbb az eghajlat mint at a szervezettem elvisel
Aha,ilyen is van.Én szeretem a havat,ha szép napsütéses az idő.Meg hógolyózni is szeretek:)
nallunk ,majd ha fagy es ho lesz nagy, vagy soha napjan
Jó magasra dobd,akkor majd piros hó esik,és történnek majd nagy csodák!Mert mifelénk sokszor mondják azt "majd ha piros hó esik".Hallotad már?
Nem , de lehet hogya telen ratoltok egy doboz festeket, fel dobom velle az udvart(vajon hova?)
Miért? Te láttál már szines hóembert?O))
Hat a hoember hatsoja meg csak nem is szinesedik, csak szet megy mirre eszreveszed kicsi volt ,elfogyot
az utóbbi a szimpatikus :DDDD
hat vagy tuzhoz viszed a hoemebert es elolvad, vagy elkoltozzol esetleg szetrugod a hoember hatsojat
A hóembert,aki jégvirággal kedveskedik.:))
Na persz olyan konnyen belle tudja magat lovagolni magat az embera valos (kepzelt) sebe nyalogatasaba. Na es ez is legalabb ugyan annyi energiat emeszt mint a pozitivumra valo koncentralas
Ahoembert vagy jeg viragot?:))
Meg hóember is,meg jégvirág,meg piros orr,meg hideg.
Brrrr...nem szeretem:)
A panaszkodással az a baj, hogy negatív energiát áraszt és lehuzza mind a mesélőt mind a hallgatót.
Persze néha kell panaszkodni, mert ki kell adni, de huzamosan kifejezetten káros :O)
De foldon is virag van, mikkor meg ho van gyereke vallok es szankozni fogok( meg csak azert is ebbe az evbe)
repülj,csak repülj,majd földet érsz...:DDDD
He meg csak veletlenul sem rad gondolttam, ne hogy felre erts.Nem is kimondottan hoxa tagra. Valahogy becsuszot a tegnap a masik forumon.Neha repulore ulla fantaziam
Igazad van,semmi értelme.:)
...ezért nem vagyunk gazdagok...:DDD
vagy ha elkezdek panaszkodni, hogy mcsoda bunko a ferjem , attol egyetlen dolgot valtoztattok: a ferjem meg bunkobb lesz.(ez csak elmelet).Emlekszel mikor leforaztam a labam?Ha hozza fogttam volna, hogy " jaj Istenem micsoda szerencsetlenseg ert..." es csak jajj jajj lett volna a gyogyulas nem gyorsul , de sokal nehezebben viselem. Tudtam es ep ezert tudatosan vicelodttem,hulyeskedttem ,nevettem es legalabb a napalaim sokkal konyebben teltek mint amire szamitottam
Ez így lenne helyes,így is kell tenni.Kitérni előle.De sokszor nem lehet,mert nem értik meg azt,hgy te nem gyávaságból,vagy büszkeségből nem veszed fel a kesztyűt,csak éppen tudod azt,hogy ez az út nem vezet sehová.Főleg,ha olyanoktól kapod a bántást,akiket ráadásul tisztelsz is.
Mostkerdeztem Csabit ,hogy mit szol ehez: ha panaszkodasbol meg lehetne gazdagodni ,sokkal tobb dus gazdag lenne
Külön fiókba tenni, ami negatív érzéseket ad :O))
Elengedni magunk mellett és nem átérezni. Ez néha nehéz, de ki kell térni a fenyegetettség elől néha.
De ha elég erősek vagyunk, akkor az erős pozitív energiával el is tüntethetjük néha, hatástalaníthatjuk.
Ha ez nem megy, akkor kiállni az útjából és tovább engedni. :O))
"én a boldogságban hiszek nem a fenyegetettségben"
Ma már "ciki"kimutatni,ha valaki boldog ott ahol van,és elégedett az életével.Mert nem hisznek neki.Ahhelyett,hogy megpróbálnák megnézni azt,hogy ő vajon mitől elégedett,inkább bántják,és máris kialakul a fenyegetettség.Ez ellen lehet vajon tenni valamit?
Melyik az ideál része szerinted?
(lehet, csak kiváncsi vagyok, mire gondolsz)
Tudok sajnos sok olyat aki felvette a valasunk csk azert ,hogy megtartsa szerelmet.
További ajánlott fórumok: