Reménytelen szerelem-mit tegyek? (beszélgetős fórum)
Hagyd a fenébe.
Addig fáj amig nem jön a másik nagy ő.
Fiatal vagy szép vagy csinos. Hamar meg jön és már nem is fáj.
Igazából nem értem, miért is nem próbálunk meg segíteni neki? nem mindegy ki kinek a nevében hoxázik?
segítséget kért, és nem igazán kapott választ.
(pl itt vagyok én új regivel, mert a régi reg-mal nem tudtam sehogysem belépni)-akkor nem is segítenétek? :S
Kedves Rileey11. Szerintem próbáld meg elfelejteni, nem lesz egyszerű, de muszáj, hogy menjen. Gondolj csak bele: akarnád, hogy a családja a barátok a barátaid azt mondják rólad, hogy tönkretettél egy családot?
Ha még van dolgotok egymással úgyis találkoztok, ha netán tönkremegy a házassága egyéb okból. Ha meg nem, akkor hagyd, hogy boldog legyen.
Dehogynem, csak furcsállom, hogy új regiző, van vagy tizenvalahány hozzászólása összesen, és a barátnővel közösen azonos név alatt hoxáznak.:))
Hidd el, sok kamu fórum volt már, amikor kiderült a hoxa tag mindig törlését kérte.
Miért volna lehetetlen???:D:D:D:D
Azért kell kidobni a régi pasit 7 év után, mert 5 hónapja beleszeretett egy nős fószerba.
Párhuzamos kapcsolat egy darabig, aztán...
...uncsi lett a régi és lapát!
Vagy én vesztettem el fonalat valahol?
Nem túl hihető. Meg meg is mondhattad volna.
Ha meg az a helyzet amit állítasz gyorsan felejtsd el, kerüld vele a napi kapcsolatot, alakíts ki új rutint.
Viszont ha a női oldalt nézed.....kell valaki aki hozzá szól egy jó szót..megdicséri a frizurát...átöleli...kedves hozzá...szex..stb.
Csak ha nős a pasi akkor egy idő után kisajátítaná!De nem tudja...és kezdődik a hülyítés....na akkor kellene lelépni!De biztos nehéz....
Azt hiszik az ő vonzerejük mindennél erősebb.
Megse nézik mit akarnak megszerezni. Ha csak picit gondolkodnának,belátnák nem éri meg a szenvedés, amit maguknak okoznak.
Köszönjük!
Szeressük' az őszinte gondolatokat! :)
És Ő Téged sose nem szeretett?
Tudja?
Majd elmúlik.....Nem olyan jó az a szerető státusz....Keress egy egyedülálló pasit!!!
Nem fogja otthagyni a családját!Még ha mondja és megigéri akkor sem.....Sohasem hagyják ott....
Hogy is van ez? Beleszeretni valakibe, akinek családja van?Arra nem gondoltál,ha a te párod csábítgatják el neked milyen érzés?!
Ne kivánd magadnak.
Ha jól átgondolod,akkor meglátod milyen jellemtelenre pazarolod a legszentebb érzést, aminek ez a megcsúfolása!
Dehogy őrülsz bele!
Ilyen minden lánynak van/volt/lesz! :DDD
Csak neked ez most van, és oltári probléma.:)
Hidd el, tól fogod élni, és mikor ősz hajú nagyanyó leszel, és netán eszedbe jut, jókat fogsz mosolyogni magadon.
Fel a fejjel kislány!
Nem te vagy az első, sem az utolsó ezekkel a tünetekkel.
És a legrosszabb az szerintem, hogy sokat fantáziálsz vele/róla.
Ugye?
További ajánlott fórumok:
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Egyoldalú, reménytelen szerelem
- Itt a Hoxán születtek már(igaz, reménytelen, beteljesedett) szerelmek?
- Tudtok olyan számot, dalt ami a reménytelen szerelemről szól?