Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban... fórum

Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

23. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 23:08
Én lehet hogy egy kicsit péppé verném a fejét!
22. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 12:09
Szinte soha nem mondok emberre ilyet, de egy undorító féreg volt, aki ezt tette.
dec. 11. 10:49
Nincsenek rá szavaim.
20. Görögtánc (válaszként erre: 18. - Semleges)
dec. 11. 09:51
Az!🤮
19. Görögtánc (válaszként erre: 15. - Ruslan)
dec. 11. 09:50
Lehet. De akkor is, egy egészséges lélek ilyesmire nem képes csupán bosszúból. Nincs olyan hogy én meg tudjak ölni vagy bántani egy állatot bosszúból se.
18. semleges (válaszként erre: 17. - Görögtánc)
dec. 11. 09:50
Mert egy beteg, perverz, elfajult, abnormális.
17. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 09:48
Fel nem tudom fogni hogyan képes valaki ilyesmire. Milyen lelke van annak? Nincs bűntudata? MIÉRT? Undorító. 🤷🏼‍♀️
16. cilabogyó (válaszként erre: 15. - Ruslan)
dec. 11. 06:19
Igen, nagyon sokan látogatnak arra a helyre, sokan a cicák miatt. Lehet, hogy tényleg valami bosszú áll a háttérben, és mindegy volt neki melyik cica pusztul el.
15. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 23:20
Megnéztem a videót, amelyet belinkeltek. Cat Café volt a cukrászda neve. (Megjegyzem Egerben és nem Londonban, erre haludunk...). Sokan a macska miatt látogatták a helyet. Gondolom szinte biztosan, hogy népszerű volt, mert sokan kedvelik a macskákat. Ezért a bűnös szerintem nem az állatokat gyűlöli nagy eséllyel, hanem a tulajdonost. A másik lehetőség, hogy üzleti érdekből tette egy versenytárs.
14. cilabogyó (válaszként erre: 13. - Fincsi5)
dec. 10. 20:28
Szomorú dolog. De régi jó mondás, már mamám is mindig ezt mondta, hogy "Isten nem ver bottal", mindenki azt kapja majd, amit megérdemel, de csak a sorstól, lehet, hogy egész életében boldogtalan lesz, valószínű, hogy most is az.
13. fincsi5 (válaszként erre: 7. - Smaragdzöld 🐉)
dec. 10. 20:15
Még egy anya- vagy feleséggyilkos is pár évet kap, mi az istent várunk???!!!!:(((((((((((((((((
dec. 10. 20:03
A lányom Egerben él, amúgy is imádja a cicákat. De ki képes ilyenre? Azok a cicák mentett állatok, sőt, sokan nem is gondolnák, hogy hány embernek "terápiás" cicák, mert megvigasztalják bánatukban. Gyönyörű cica volt. A mi egyik cicánk, de ő kijárós cica tavaly januárban evett valahol egy kis patkánymérget, nagyon hamar rosszul volt, már vérzett belülről, de rögtön vittük orvoshoz, és mivel nem sokat evett belőle, helyrejött. De ez a cica elvérzett. Borzasztó volt hallani is.
dec. 10. 17:24
igen,nagyon szép cica volt. nyugodjon békében :(
10. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 16:57
Én is nagyon remélem
9. Enissa (válaszként erre: 6. - Smaragdzöld 🐉)
dec. 10. 16:34
Istenem, szegény cicus, és milyen szép is volt. Ki sem járhatott, kinek ártott?
dec. 10. 16:30

"Az embernél nagyobb állat nincs."

Beteg lelkületű aberrált aki ilyet tesz.

dec. 10. 15:16

Addig, amíg az állatkínzók és gyilkosok nem kapnak igazán komoly büntetést, addig sajnos lesznek ilyen elvetemült emberek, akik nem is nevezhetők embernek.

Annyira "bírom", amikor azt mondják, hogy ennyi meg ennyi börtönbüntetéssel is sújtható...

Miért csak feltételes módban? Nincs elrettentő büntetés. Persze mit várok, amikor mentálisan sérült emberek sem büntethetők, szabadon mászkálhatnak, hátha újra gyilkolnak.

Borzasztó!

6. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 4. - Tulipán***)
dec. 10. 15:12
dec. 10. 15:11
Nem vagyok egy vérengzős típus, de aki cicát kínoz, öl, annak forró olajba mártanám a kezét.
dec. 10. 14:50
mi történt?
3. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 13:35
Én találkoztam azzal a cicával, és így még jobban bánt, hogy így járt.
dec. 10. 13:03
Velejéig romlott, embernek nem nevezhető lény. - Csodaszép, kedves cica volt. Nagyon sajnálom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook