Reklámforgatás hogy müködik....anyagi ráfizetéssel jár? (beszélgetés)
még nem volt meg,tudom 20 gyerek kell,csak előre szeretnék felkészülni,Beni babám amugy sem alszik sokat:-)...nem is tudom mikor döntik el hogy ki megy,ha gondolod facebookon megtudod nézni a csemetémet:-)...
Nagyon köszönöm az infót...
Nagyon édes a te kis fiad is!!!
Pont fele mint Robisz :)
Akkor már volt a behívás??? :(
közben hívtam öcsit aki operatőr és a MiniManó babacentrumnak forgat kis filmeket.
Azt mondta időpontra hívták a babához igazítva, de a neugranomonosban 20 baba lesz, így nem tudom az hogy zajlik majd. 40 percet számoltak a munkára. A babák 15-20percnél tovább "nem használhatóak" - ő fogalmazott így. Elfáradnak, nem érdeki már az adott dolog. Jött egy pár perces szünet: a babát szórakoztatták, játszottak vele, mást csináltak. Végül 20 perc forgatás megint.
És ebből lesz meg a sok nyersanyag és a pár perces videó. De itt a tv-be 15mp lesz leadva.
Szia,
Forgatáson nem de fotózáson már voltunk.
Mivel gyerekekről van szó időpontra hívtak a napirendjéhez igazodva. Az úgy zajlott, hogy odaadták a ruhákat amiket fel kell adnom rá, és amint kész volt már mentünk is a műteremben 5-4 kattintás, 3-4 jó kép :) 4 ruha, 4 öltözés = 20 perc volt összesen.
Utána elkérték az elérhetőségünket újra, és emilen írtak mikor van meg a katalógus és megkaptuk a képeket ajándékba :)
Milyen reklám film?
nem igazán tudom,hogy müködik ez az egész..tapasztalatokra
véleményekre vagyok kíváncsi:-)
További ajánlott fórumok:
- Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-)))
- Agykontroll: valóban működik!
- Családi adókedvezmény, hogyan is működik?
- Másnak sem működik a facebookja?
- Kinek mi a tapasztalata: hogyan működik, ha a párjával azonos vallású, vagy egyikőjüknek van, másiknak nincs vallása? (Csak akit érint)
- Budapesti távfűtéses lakásomat ráfizetéssel hasonló méretű cirkósra cserélném. Szerintetek van esélyem?