Rehabilitációs ellátást megkapom-e? (tudásbázis kérdés)
2023. szept. 7. 15:31
Valaki segítsen kérem szépen :(
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 9b10f3d7ff)
2023. szept. 7. 12:07
A vizsgálat megvolt,állapot rosszabbodással emeltek a százalékon,ez friss komplex minősítés. Az ellátás újra igénylése lett elutasítva azzal.hogy szeptember 10-ig jár a rehab ellátás. Ma kellett újra beadnom szeptember 11 nyilatkozattal hogy nem dolgozok. Megszüntetőt nem kaptam.Tehát azt nem tudom,hogy szeptemberben kapok-e?
2. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. szept. 7. 11:12
Addig kapod, amíg a vizsgálatra a behívód nem érkezik meg, helyesebben, addig, amíg a vizsgálat azt állapítja meg, hogy változatlan az állapotod, vagy rosszabb.
Amennyiben, mondjuk a bizottság megvizsgál október 12-én és ott jobbnak találják az állapotod, nem esel bele abba a %-ba, onnantól nem fogod tovább kapni.
2023. szept. 7. 11:00
2023.szeptember 10-én jár le az ellátás folyósításának ideje,már folyamatban van az új kérelem szeptember 11-től. Azt szeretném kérdezni,hogy ebben a hónapban kapok-e még 12-én ellátást?
Válaszokat köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Komplex felülvizsgálat, és/vagy rehabilitációs kártya
- Hol keressek munkát? Nem javasolt fokozott koncentrációt igénylő, balesetveszélyes, zajos munkahely! Ez a véemény jött a rehabilitációhoz. S
- Sípcsont végi törés utáni rehabilitációnál fontos-e a gyógytorna?
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Meddig tart a szívműtét utáni rehabilitáció?
- Tudja valaki, hogy agyműtét után hol végeznek rehabilitációs ellátást?