Rászorult a gyűrű az ujjamra! Segítség! Mit tegyek? (tudásbázis)
Nah, hogy frissítsem a hozzászólásokat, én is így jártam.
Délután 2-kor felhúztam a középső ujjamra a gyűrűt, este már nem tudtam levenni. Gondoltam majd reggel. Hát akkor sem. Kipróbáltam a hideg vizet, étolajat, egy szál pulóverben kimentem havat lapátolni a -3 fokba, jegeltem, fejem fölé emeltem a karom. Semmi nem segített, sőt rosszabb lett, még jobban megdagadt az ujjam az erőltetéstől. Végül ékszerész vágta le nagyon ügyesen, serc-perc alatt. Egy számot nagyobbít rajta és hordhatom ismét (ezen még gondolkodom :).
Nekem is rászorult a gyűrű az ujjamra,sajnos tegnap éjjelre elfelejtettem levenni,olajoztam,szappanoztam,jéggel borogattam stb de semmi,már jól bedagadt,aztán párom mondta hogy egy darabig hagyjam lenyugodni és tegyem magasra a kezem,fej fölé,aztán cérnás megoldással (mi fogselyemmel csináltuk)és tádáám lejött,pedig azt hittem az életbe nem jön le :-/
Ezen a videón mutatják : [link]
Nem gond!
Jaja ez a lenyeg es nagyon meg vagyok konnyebbulve!Rendesen beparaztam,hogy mi lesz!
bocsi nem néztem honnan vagy
az a lényeg,hogy lejött
szuper:)
Itt csak a surgossegire lehet menni...Nincs sztk mint otthon.
Mellesleg megjartuk!Sikeresen leszedtek!En mar tenyleg nem tudtam sehogy.Most faj ahogy megkinoztam es kell egy par nap mire megnyugszik.
Szia!
Nem olvastam a tanácsokat, de talán próbálj belemerülni egy kád vízbe, ahogy lassan hül ki (nem kell megfagynod) és az ujjad ázik ki, hidd el lefog jönni! Ha nem kapásból, tusfürdővel vagy babaolajjal kend be fürdőzés után.
akkor sajnálom tudom,hogy szar ,mert nekem mikor kismama voltam akkor szorult rá!ordítani tudtam volna úgy fájt mikor húztam lefele!
de mikor már elindult nem toltam vissza inkább jobban beszappanoztam,már dörzsöltem a szappannal!
aztán végül lejött (igaz azóta meg nem megy vissza):)
nagyon erősen kell tekerni és lefele húzni,hogy a bőr menjen alatta hátrafele és jól beszappanozni az egészet
ne várj estig ,erőltesd egy kicsit ,mert rosszabb lesz
Hagyd , hogy elmúljon a duzzadás , hideg vizet , vagy jeget használj.Utána nagyon lassan óvatosan és korbe forgatva a gyurut olaj segítségével próbáld levenni.Fontos , hogy forgasd a gyurut az újjadon.Nem lehet egyenesen lehúzni ha szoros.
Sok sikert !!
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Mi a véleményetek arról, ha a családi pótlék rászorultság alapján jár?
- Amíg egy férfi nem tesz gyűrűt az ujjamra, addig fogok...
- Idén is segítek rászorult családon. Nem vagyok gazdag, de...
- Jogosult vagyok az iskolai rászorultsági támogatásra?