Ránctalanítókrém (beszélgetés)
Igen az alvás csodákra képes .
Nekem nincsenek ráncaim .
Miniliftingben gondolkozom,de a férj elzárkózik .(,minek az ?,)
Sok folyadék, kollagén, jó kozmetikus, kozmetikus által ajánlott kence.
A drogériás vackok max a saját megnyugtatásunkat szolgálják, hogy mindent megtettünk.
44 vagyok, nincs sok ráncom, elfogadható az bőröm állapota, de azért észrevettem, hogy 40 után bizony nem nem olyan feszes semmi...
Kozmetikus által adott krémet használok, bőrtipusomnak, koromnak megfelelőt és télen belevágtam a kémiai hámlasztásba, szintén kozmetikus által. Egy szalicilsavas és két mandulasavas hámlasztáson estem át és klasszisokkal feszesebb, egységesebb lett a bőröm. Örök problémám volt a pattanások...még negyvenesként is...fél éve, a hamlasztások óta egy pattanásom se volt!
És igen, a nap ellen védekezni kell, télen-nyáron.
En az Armonia csigas kremet/szerumot hasznalom, mar amikor eszembe jut. 😅
Lemosot Clinique-t mar ezer eve.
Bár nekem a negyvenig van pár évem mèg, de az utóbbi másfél évben vettem észre, hogy már nem ugyanolyan a bőröm mint régen.
Sokat kísérleteztem, és arra jutottam, hogy a dràgàbb krémek azok, amik érnek is valamit. Nekem pl a Clinique nagyon bevált. Ez még nem az extra drága kategória, de nem is a pár ezer forintos. A szemem körül sokkal jobb lett - itt vannak jobbára ráncok-, maga az arc többi része pedig általánosságban szebb.
Illetve amennyire csak tudom, óvom a napfénytől, semmi szolárium.
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Melyik a legjobb ránctalanitó krém?
- Ti milyen ránctalanító krémet tanácsoltátok egy 30 évesnek, ami tényleg beválna?
- Maxilift 2 perces ránctalanító szérum és Stem Cell Therapy hatása, vélemények...
- 40 feletti Nők! Milyen hatásos ránctalanítót használtok? Tippek, tanácsok, krémek...
- Melyik a leghatékonyabb ránctalanítók 35 fölött?