Rám szállt a fiam barátja (beszélgetés)
Letiltottam a Fiam pedig megszakította vele a barátságot!
A többi vélemény pedig nem érdekel!
Valahogy nekem sem egy túl intelligens közeg rajzolódik ki a témát olvasva...
El nem tudom képzelni, hogy ne tudnék leállítani egy kölköt tanácsok nélkül. Most ez tényleg akkora feladat egy 50 éves nőnek?
Sajnálom, de szerintem is tetszik ez az anyukának, vagy legalábbis nem annyira kellemetlen.
Teljesen egyértelmű, hogy a fórumindítónak tetszik, hogy egy huszonéves idióta bepróbálkozik nála… Azta… Azért nyekereg itt, adja az ártatlan bárányt, hogy hú de kellemetlen….
Mi ebben a szituban a kérdés egy normális embernél???? Hogy hagyhatod, hogy ekkora seggfejjel szóba álljon a gyereked?! Annyira röhejes a téma felvetés is…. Arról nem beszélve, hogy milyen családról lehet itt szó, hogy ha ilyen suhanc ilyenre tettre vesz bátorságot?! Normális helyen ilyen nem fordulhat elő. Még a hormontól túlfűtött fiatal se merészkedne a haverja anyjàval kikezdeni, ha kicsit is tisztelné őket.
Érthető, hogy nem szeretné nagy dobra verni, de inkább az, mint hogy a fia azt gondolja, hogy a barátjával kufircol.
Én biztos letiltanám mindenhonnan, ahol kapcsolatba léphetne velem.
Nos, én kerek perec elmondtam a fiam haverjának, hogy fejezze be, mert vannak határai. Még csírájában kell elfojtani, mert később nagyon kellemetlen lehet.
Lehet nekem szerencsém volt, megértette.
Azért nem,,én is azt írtam hogy semmit .
Nem szeretném nagy dobra verni.
Megkímélném ezt a fiút is a megaláztatástól.
Még akkor is ha most szédült kakasként viselkedik.
Szóval inkább habitus függő ki hogy járna el.
Az tűr szép csendben, akinek azért tetszik ez a közeledés. Élvezi, hogy 50 évesen még nőnek nézik.
Amennyiben valakinek tényleg nem tetszik ez a helyzet, az bizony hangosan és hatásosan kidobja a szemtelen fiút.
Minél tovább húzod az időt, annál inkább belekeveredsz ebbe a történetbe és tán még meg is adod magad.
Gyorsan dönts és lépj a helyes útra.
Az apja halála nem ok a tolakodó viselkedésre.
Neki semmit.
A fiadnak mutasd meg az üzeneteket!
Három sìrva röhögő smiley-t ès utána tiltsd le.
Ilyen egyszerű!
További ajánlott fórumok:
- 17 éves lány ott aludhat a barátjánál? Mit tegyek?
- Ciki, ha egy 19 éves lánynak 17, 5 éves barátja van?
- Fiatal, egészséges férfi miért nem ad vért a súlyos beteg barátjának?
- A lányomat veri a barátja, mit tehetnék?
- Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ?
- Párom legjobb barátja egy lány