Rákbetegségből gyógyultam!!! (beszélgetés)
Üdv!
Januárban sürgősségi műtéttel kivették az egyik petefészkemet, ami csecsemofej méretű volt. A szövettanbol kiderult, hogy nem ciszta volt, de az r betűs szót én sem mondtam ki. Azóta volt jopar vizsgálat, hála istennek és az orangyalomnak, minden negatív.
A továbbiakban "szoros követés javasolt". A taoasztaltaktol kérdezem, ez a gyakorlatban mit jelent? Milyen gyakran kell vizsgálatokra járni? Eddig egy tm labor volt, abban minden eredmény jó.
Ez a fórum nem azért jött létre hogy összegyűjtsük benne mindazt amit az interneten olvastunk, és azt véleményezzük. Senkit nem érdekel.
Azok bejegyzésére vagyunk kíváncsiak akik rákbetegségből gyógyultak meg. Ide saját gyógyulásuk mikéntjét írják le.
Én is érintett vagyok, bár én nem írtam le mitől gyógyultam, viszont a mások története érdekel csak e miatt látogatok ide.
Preventa víz, Cullavit, Móksha csepp.
Én nem keresek neked beszerzési forrást mert az reklámozást jelentene. Írd be a keresőbe a készítmények nevét, biztos hogy rájuk találsz.
Szia. Hát nincs mit, minden lehetőséget meg kell ragadni a gyógyulás érdekében.
Sajnos az én édesanyám és a nagymamám is rákbetegségben hunytak el, mert akkoriban még nem ismertük ezeket a lehetőségeket. :(
Persze nem biztos, hogy segítettek volna rajtuk, de egy esélyt mindenképpen adhattak volna nekik.
A sógornődnek kitartást, és mielőbbi gyógyulást kívánok!
Szia Meli.
Az akáli sót nem ismerem, de úgy tudom, hogy a kemoterápiát könnyebben elviselik azok, akik valamilyen gyógygombát szednek alatta.
Sokféle van belőle, nem tudom a sógornőd részére melyik lenne a legjobb.
De ahol árulják ott személyre szabottan tudnak ajánlani a termékek közül.
De a búzafű is jó hatással van a rákos sejtekre, azt is sokan dícsérik.
Sógornőmnek szeretnék segíteni. A héten kapta az első kemot. Nagyon rosszul van. Mell rákot diagnosztizáltak nála. Olvastam a akáli só-ról.Van tapasztalatotok?
Élesszétek újra az oldalt mert szükség van a segítségetekre.
Hálásan köszönöm
Ha ott vagy és neked szegezik a kérdést,hogy vállalod-e kemót vagy mehetsz Isten hírével,akkor is ilyen könnyen lemondanál róla?
Igaz,nekem még van másfél hetem addig,és én sem akarom vállalni,de félek,hogy az alternatív módszerek közül nem találom meg a nekem megfelelőt.Próbálkozni meg sem időm,sem pénzem.
A C-vitaminos kúrával kapcsolatban meg az onkológus team csak nevetett,hogy "na,egy újabb netes beteg"
További ajánlott fórumok:
- Mit szedtetek felfázásra? Hogyan gyógyultatok ki?
- Halálfélelem, ti hogyan gyógyultatok ki belőle?
- Akik pánikbetegségből gyógyultak le tudnák írni, hogy mi segített nekik?
- Volt már valaki megfázva 1. trimeszter alatt? Hogy bírtátok ki, hogy nem szedhettek gyógyszert? Hogy gyógyultatok meg?
- McKenzie gyógytornával gyógyultak, nem gyógyultak
- Koronavírus - Gyógyultak