Rajzszögeket ragasztottak a gyerekmotorokra. Már semmi sem szent? (beszélgetős fórum)
Valami mocskos gombás, szarházi vén senki lehet az elkövető, egyébként ki mást zavarnának a délelőtti órákban kinn játszó GYEREKEK? Ki más van olyankor otthon?
Remélem egyszer a "pörkűtben" amit zabálsz, abban lesz rajzszög, de SENKI nem fogja észrevenni, te sem, hanem a gyomrodban landol.
Mexikóban az ilyet addig hajtanák, ha nem is a dísznek tartott rendőrség, hanem a gyerekek szülei, amíg kínjában fel nem adná magát. Nem biztos, hogy élve kijönne a börtönből. Magyarországon meg még neki vannak jogai. Térfigyelő kamera nem volt?!
Gondolkodtam rajta, mi lenne a megfelelő büntetés. Szerintem az, hogy tegyék nyilvánossá az arcát, nevét. Az is milyen jól sült el, hogy a szemetelő autósról kiderült, hogy kicsoda. Azóta is kapja a szemetet a platójára, kedves üzeneteket a szélvédőjére és meg is érdemli.
Ennek a rajzszögesnek is kijár az ismertség szerintem!
Mennyire kell alantasnak, elmeroggyantnak lenni, hogy 2-3 éves gyerekeket akarjon valaki rajzszögbe ültetni? Most komolyan???
Engem teljesen ledöbbentett az eset, nem tudok napirendre térni felette.
amit még nem értek,mikor ragasztgatták rá,hogy nem vette észre senki,?
azért annak idő kell,meg a labdákat is szétvagdosták,
Az igaz,hogy minden bekerül a hírekbe,szinte azonnal.
Remélem kiderülni volt ilyen aljas.
igen ez a legszörnyűbb,
a mi ovodánk,két lakóház között volt,és nem csak 1-órát voltunk kint,mégsem zavart senkit,
most meg attól is hisztiznek,ha sir egy gyerek valahol,
szánalmas lett a világ,
Vannak ilyen emberek, nagyon gyenge jellemek.
Mikor gyerekként az utcán szánkóztunk az egyik nagypapa(az ő unokája is szánkózott)a háza előtt direkt mindig kiöntötte a hamut a hóba, hogy elakadjon a szánkónk és ne tudjunk tovább csúszni.Ez a hely ráadásul majdnem ott volt ahol elindultunk, szóval alig tudtunk valamennyit csúszni.
Nagyon megmaradt bennem.
kinek az agyában születik meg egyáltalán ilyesmi,
az eszem megáll,
További ajánlott fórumok:
- Flexibilis ragasztót mivel távolítsam el?
- Hogyan lehet a régi matricák után megmaradt ragasztót eltávolítani a hűtőről?
- Hogy tudom eltávolítani a műanyag játékról a matrica után ottmaradt ragasztót, hogy az elektromos játék burkolata ne sérüljön?
- Ma ragasztották fel a felső 13 tagos körhidamat, és nagyon fáj a fogam. Meddig lesz érzékeny?
- Hogyan lehet kiszedni a ragasztót a farmerböl?
- Süthető gyurmából szoktatok ékszert készíteni? Milyen ragasztót és lakkot használtok hozzá?