Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális? (beszélgetés)
Kiskkékkel csak viccelődtünk egymással :))))
amugy bocsi,kéretlen tanácsot nem akartam adni,akkor ezek szerint a ragasztócsíkos módszer teljesen más....
Én is kétsegbe voltam esve,ezért visszamentem a fodraszhoz.
Nem volt piros a fejbőröm.De lazitott a tincseken.Megszűnt a problema,hála Istennek.Mégis azt hiszem,higy nem fogom hosszan hordani.Köszönöm..
Köszönöm a jó kívánságokat, kedves vagy:)
De, volt gond a hajammal pm betegség kapcsán. Meggyógyultam a hajam is rendbe jött. Azóta úgy vigyázok rá mint a szemem fényére. Ezért is reagáltam úgy, ahogy. Egy nő vigyázzon a hajára, bőrére, mindenére.
Én is kívánom neked a legjobbakat:)
ja még vmit kimaradt....parókát is horjon valaki más,nekem ne mondja senki,hogy azt is csak megfésüljük,a fejünkre dobjuk,azt mehetünk a dolgunkra:D Gondolom ahhoz is kell valamennyi kézügyesség,hogy azt minden reggel rendbe tudjuk tenni,és ami még ettől sokkal fontosabb:nem mindenki tud százezreket szánni egy minőségi parókára: lásd betegek,akinek kihullik a haka teljesen.
bocs,csak ezt lehagytam.....
nem tudnának annyit fizetni ,hogy én csatolgassam minden reggel -este a póthajat,+ már vannak olyan módszerek ,amik nem károsítják a saját hajat.Nekem évek óta van és csak dúsul,nő a sajátom,bár ehhez az is kell,h legyen néha pinentetve,nekem most vették le 3 hétre és meglepődtem,nem számitottam rá,hogy ennyire jó állapotban lesz a sajátom.Egyedül a végéből csíptek,mert töredezett volt,bár az kinek nem...
a mikrogyűrűs v hüvelyes hosszabbítás meg alig,vagy egyáltalán nem is látszik.....de kár ezt ragozni,neked más a véleményed,elfogadom.
Az. A póthaj más. Van két kolléganőm nekik van a fejük tetején póthaj, felcsatolható vagy nem tudom, hogy működik, olyanra van festve mint a hajuk és fazonra van igazítva. A kutya meg nem mondja, hogy nem a sajátjuk. Fiatalabbnak, szebbnek néznek ki. Este leveszik, reggel felrakják. Egészséges hajúnak imponálnak. Jó rájuk nézni. Azt megértem. Ezt a ragasztást ami folyamatosan gyengíti a hajhagymákat és ártanak a fejbőrnek is, azt nem. Hovatovább még randa is. Főleg ha látszik mert kikandikál az illesztés.
De mindenki maga tudja mit csinál. Nekem aztán mindegy, hidd el.
Ha valakinek nincs saját haja, mint amivel példálózol az nem haj hosszabbítást csináltat ami még plusz roncsolja a haját, fejbőrét, húzza a hajhagymáit. Az minőségi parókát vagy póthajat csináltat. A dúsítás is más mint a hajhosszabbítás. Szerintem.
Nem egyszerű lánynak lenni.
És ez még csak a haj.
Van lejjebb is?
Vigasztalásul, a legényke hossza sem igazán megfelelő.
Tippek?
baromság?
kivancsi lennék,ezt irnád e,ha mondjuk nem lenne saját hajad,van olyan ismerösöm,akinek szinte nincs,v kihullott,ezért DÚSÍTTATJA ,és még csak nem is hosszabb,mint a sajátja..
én azért rakattam póthajat,mert világéletemben kinlodtam a sajátommal,bármit csináltam vele,kezelhetetlen volt,ha reggel órákat töltöttem vele is épolatlannak néztem ki,szanaszét állt,stb stb,írhatnám tovább....ja és megnézném,ki az,akinek van arra ideje,hogy minden nap órákat töltsön a tükör előtt.
besokalltam,megcsináltattam,azóta minden könnyebb.
van olyan is ,aki csak szimplán hosszú hajat akar,azért csináltatja meg,én azt se ítélem el,bár én tökéletesen megelégedtem volna a félhosszú hajammal is,ha az kezelhetö.
Valahogy szabadulj meg tőle mert ki fog hullani a hajad.
Ez a hajhosszabbítás egy nagy baromság. Nemhogy szép nem leszel de ott fogsz állni kopaszon, gyér hajjal. Évek, de legalább 1-1,5 év mire helyre áll a hajad szerkezete és erőssége.
Miért nem növesztetted meg, ahogy a természet adja?
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Hajfestés után napokig viszket a fejbőröm... Ez lehet allergia? Vagy csak szimplán irritálja a festék a fejbőrömet?
- Keratinos hajhosszabbítás után egy héttel normális ha viszket a hajtövem és minden egyes hajcsomó alatt piros?