Raffaello golyó (vegan) recept

3 marék natúr mandula (+ 15-20 szem a golyók közepébe)
6 ek. kókuszreszelék (+ 6 ek. a hempergetéshez)
1 marék natúr kesudió
1 csapott ek. nyírfaporcukor
1 ek. agavé szirup
3 csapott ek. kókusztejszín
1 csipet vanília őrlemény
A Raffaello golyó (vegan) elkészítési módja:
Aprítóban megőröljük először a magokat, majd hozzátesszük a kókuszreszeléket is, és kicsit együtt daráljuk az egészet. Ezután egy tálba öntjük, majd hozzátesszük a nyírfaporcukrot, vanília őrleményt, a kókusztejszínt és a szirupot is. Alaposan átgyúrjuk, és fél órát hagyjuk pihenni. Nedves kézzel golyókat formázunk, a közepébe mandulát nyomunk és kókuszban meghempergetjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: a9c2efb418, 2016. okt. 22. 21:58
A raffaello golyó (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.