Raffaelló Éva módra recept



40dkg tejpor
30dkg kókuszreszelék
40dkg cukor
20dkg margarin
+1cs.kókuszreszelék
A Raffaelló Éva módra elkészítési módja:
Kicsit kevesebb mint 2dl vizzel felforralom a cukrot szirupnak,utánna beleteszem a margarint és újra felforralom.Leveszem a tűzről,belekeverem elöbb a tejpor,majd a kókuszt.Ha már elhült,vizes kézzel golyókat formázunk a közepébe mandulát vagy mogyorót teszünk.Kókuszreszelékben megforgatjuk.
Ha nem hagyjuk jól kihülni a masszát,formázás után összelapulnak!!!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: eva7, 2007. aug. 18. 19:04
A raffaelló Éva módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.