Puszit a babának... de hova? (beszélgetés)
Ne mar!Ez komoly?
Idegen gyereket nem puszilgatok.Max megsimizem a kis kezet,vagy meg azt sem.Mert ha en lennek az O helyeben,azt gondolnam,hogy engem idegenek ne buzeraljanak!
Szuloktol is aberralt dolog a nemiszervet puszilgatni!!!Ne mar!Brrrrr.El sem akarom hinni,ilyen tenyleg van?
En a tesom gyerekeinek max az arcukat szoktam megpuszilni,vagy a kis buksijukat,de ha nem bujnak hozzam,akkor azt sem eroletetem.Nalunk nem szokas ez az "adj mar egy puszit" szenvesztese a gyereknek.Minek?Ha akar ad,ha nem,nem.Ez az o dontese.Mondjuk nalunk,ha en atmegyek tesomekhoz,az az elso,hogy a gyerekek lerohannak es neha mar a foldon fekszek,ok meg rajtam:)))Birkozunk,hulyulunk.Utana meg jon a "megyunk tarsasozni?"
Noveremtol meg sosem hallottam olyat,hogy "hugi ma megpuszilgattam pelenkazas kozben a ... nemi szervet" Dobnek is egy hatast.Sogor annal inkabb.
Szuloktol szerintem max. az arcra,mellkasra,hatra,pocira,kezre puszi fer bele,vagy esetleg popsira,de mar az is kicsit sok:)Kortol is fugg.
Nemi szervre semmi kepp se!!!Senkinek!Undorito,es meg attol is tobb.
Nemi szervet???
Meg a szajat is furcsanak tartom, de a nemi szervet vegkepp. Nincs azon a gyereken eleg hely ezeken kivul?
Nalunk szajpuszi legfeljebb olyankor van, ha puszilas kozben elmozdulnak :) Mindkettom szeret ugy puszit adni, hogy nyitott szajjal a szank fele mozdulnak, mi pedig az arcunkhoz huzzuk oket, neha bekapjak az orrunkat.
És a tiédet miért nem?
:)
Na azért sok sikert, hátha sikeres lesz a reklamációd.
:)
Az én párom, ha nagyon elkapja a hév, be is szokta kapni a kisfiunkét.
Én meg ilyenkor mindig reklamálok, hogy az enyémet miért nem?
Ez a nemi szerves puszilgatás nagyon beteg.
Mondjuk én a szájrapuszinak sem vagyok híve.
Jah, és a másik.
Ha jobban elolvasod az első hozzászólásomat (57), akkor láthatod, hogy nem azokat ítélem el, akik teszik vagy nem teszik a puszilkodást, hanem azokat, akik ebbe rossz dolgot látnak, és a kettő nem ugyanaz.
Én a magam részéről nem szoktak a fiam kukacát puszilgatni. Maximum a belső combiját. De utálom, ha úgy vannak emberek elítélve, hogy nem is ismeri őket senki! Mindenkinek tiszteletben kell tartani más véleményét, és nem kéne folyamatosan ítélkezni csak azért, mert mások a normák vagy a szokások!
A fórum indítója válaszokat kért, nem pedig azt, hogy azonnal fújojjuk le azokat az Édesanyákat, aki uram bocsá, pusztán anyai szeretetből megpuszilják a gyereküket!!!
"Kíváncsi lennék, kinek mi a véleménye arról, hogy egyes szülők a gyerek nemi szervét is puszilgatják pl. fürdetéskor. . . "
Te miről írsz véleményt, ha a nyitó kérdés első mondatát sem olvasod el???????
Nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz??
Nem, nem az a szülő vagyok, de soha nem csókolgattam a fiam nemi szervét!!
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- Évek óta nagyon tetszik ez a név nekünk, de elég ritka... Merjük adni a babának?
- Különleges fiúnevet a babának! Tippeket kérek! :)
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- 6 hónapos babának répafőzelék. De hogyan? Tápszerrel vagy anélkül?
- Milyen komoly oka lehet a babának, ha vigasztalhatatlanul sír?