Prosztatamasszázs a hálóban! (beszélgetés)
nagyon helyes szerintem...
Próbababa van hozzá akin megtanulhatod?
Egyetlen gondolatot fűznék a témához. Vagyis meggondoltam, inkább kettőt. 😄
1. Ha egy kapcsolaton belül bármelyik fél nem kapja meg a szexben amire vágyik, akkor bizony nagyon nagy valószínűséggel a kapcsolaton kívül fogja kielégíteni a vágyait. 🤷♀️
2. Amelyik férfi azt mondja, hogy nem szereti a prosztata masszázst, az még nem próbálta 😉
Osszátok meg a munkát. Ne csináld egyedül. Tudnak a férfiak is takaritani, mosogatni, bevásárolni, poszivózni, ablakot pucolni, gyerekért menni, tanulásban segiteni, stb. Nem értem azokat a nőket akik ezeket egyedül befutják. Miért is kellene egyedül?
Amelyik férfi elhever és nem csinál semmit az nem férfi. Az antiférfi.
:D
Egyik barátnőd sem szakít elég időt rád?
A doki, nem olyan izgalmas,én sem élvezem a nőgyógyászt, még ha nekem nő csinálja is. :D
Valahogy olyan gyors, hideg, rideg , tárgyilagos és következetes. :)
Nem egy fáradt napon kell csinálni. Ne szívd fel magad!
A férfi sem sajnálhatja el az időt tőled, mert ugyan úgy megérdemled te is a kényeztetést ,és ez legyen bármi, amit hosszan tudsz te is élvezni.
Ezek a játékok nem lehetnek egy oldalúak..
Hmm, Érdekes , hogy nők ajánlanak profi nőket férfiaknak a " mocskos munkára".. :)
Azzal ugye mindenki tisztában van, hogy az anális szex, nagyon sok embert izgat, még ha a kevesebb százalékuk, csak félve mer gondolni is arra, milyen lehet.
A férfiak imádják a nők ezen testrését, holott a nők igen kis százaléka tudja ezt élvezni.
( Persze kényszer hatására soha ne engedjétek.)
Ha egy kicsit logikusan nézzük, miért is ne lenne ez egy férfinek jobb? Hisz ott a prosztata,ami a nőknél hiányzik, tehát ez is jobb lehet egy férfinek. Miért is ne élhetné át ezt is, ha teheti? Ha férfi lennék, lehet én is élvezném. :)
Nem hiszem, hogy az, aki itt elő adja a "nem nyúlkálok a férjem seggébe" eszmét, annak a férje nem próbálta már ki máshol.:) Ha valakit érdekel, akkor az megteszi, vagy otthon, vagy máshol.
Nem tudom, hogy az itt hevesen tiltakozó feleség/ek megtudná/k, hogy a férje/k elment/ek "Annácskához" mit szólna, ha kiderülne, pont ő küldte el.. :D
Attól, hogy nektek ez undorító, nem kell leírni, csak egyszerűen lapozzatok tovább. :)
UI: Azért vagytok itt, azért írtok, mert izgat benneteket a tudat, ha nem így lenne, nem nyitnátok meg a fórumot. :P
Maradok tisztelettel! :*
Mi sört iszunk, újságot olvasunk és kezeljük a TV távirányítót.
Én nem tehetek róla, hogy Te lánynak születtél.
De megdöbbenéssel olvasom, hogy nem érted a humoromat.
Az élet fonákságain nevetni kell.
Itt a baj,hogy szerintetek egy nőtől minden elvárható.
Munka után otthon a második műszak,majd hulla fáradtan mèg kèső èjszakáig legyen egy vèrmes rib.nc.
Férfiak mit is csinálnak??
Nem kell mindig az Annácskát előrángatni.
Azért egy átlagos feleségtől bőven elvárható lenne, hogy profi legyen minden otthoni munkában.
Mosás, vasalás, sütés, főzés, masszázs, takarítás, stb..-)
Mindkettőnk legnagyobb örömére! 😉
😘