Prosztata és ondó zacskó eltávolitás után menyi esélye van a férfinak a nemi életre? (tudásbázis kérdés)
Hogy reményt is írjak, jóbarátnak prosztata eltávolitás volt "csak" és nem rák miatt.
Megmaradt a merevedése, el nem élvezett, de lekonyult helyette
Többet érsz vele ha bátoritólag bánsz vele, mint egy pszihológus. Arra csak költhetnéd a pénzed eredmény nélkül
Remélhetőleg csak pszichés gátlásai lesznek és túljuttok rajta
sejtettem :(
mielobbi felepulest kivanok!
Rendszerint elotte szoktak, 10 eves kor elott, pont azert, mert akkor meg nem mutal a hangjuk.
Egyebkent csak azert irtam le, mert ez is bizonyitja, hogy van, akinel megmarad egy minimalis libido(ritka!), csak ne vegyuk egy kalap ala mondjuk egy isterectomia-val, ami egy nonel nem okoz ekkora valtozast. De pl a petefeszek eltavolitasaval mar vonhatunk parhuzamot, na, kb akkora fajsuly...
Csak nem mindegy, hogy a kasztraciot a nemi eres elott vagy utan vegzik el. Amennyiben elotte, akkor nem alakul ki a nemi vagy, ha utana, akkor termeketlen. Mar ha mukodik...
J. S. Bach pl. meguszta... sokan viszont nem. :D
A meh eltavolitasa nem jar hormonalis zavarokkal es nem szunik meg az orgazmusra valo kepesseg.
A prosztata viszont hormonokat is termel ezert fontosabb egy ferfinek a prosztataja mint egy nonek a mehe (miutan mar szult annyi gyereket, amennyit akart)
Egyreszt merevedesi zavarok is lesznek, masreszt, amikor eppen nem is lesz merevedesi zavar, mondjuk 10 alkalombol 4x, azt is meghiusitja a szorongas, hogy csodot mond.
Bocs, fajhatnak a szavaim, de igy van. Ettol fuggetlenul oromet okozhat neki ugyanugy a masik oralis kenyeztetese, amibol lehet is egy merevedes, lenyeg, hogy ne o legyen a kozpontban, hanem a no, igy a ferfinak nincs kenyszererzete.
Egyebkent ha nem is jutnak el a mutetig, akkor is a gyogyszerek, amiket prosztatara irnak fel, meghiusitjak gyakran a merevedest, mert ezen alapulnak: ellazzitjak a penisz izmait. Ami meg jellemzo a gyogyszerek mellett, hogy visszafele sul el, vagyis az egesz ondo nem kifele lovell, hanem a hugyholyagba.
Szoval nem kellemes sem a mutet, sem a "megusztam a mutetet", egyik sem jo, de elkerulhetetlen
a nonek a meheltavolitast konnyebb feldolgoznia, mint a mell/ek eltavolitasat;
mint a noiesseg egyik legfontosabb kulso megnyilvanulasat;
ooo - - - ooo és kék irisz, engedjétek meg, hogy kijavítsalak Titeket: végigolvastam az általam belinkelt cikket, és (többek között) ezeket az információkat találtam benne:
"Az operáció során a daganatos prosztatán kívül eltávolításra kerülnek a kétoldali ondóhólyagok és kismedencei nyirokcsomók"
...
"A műtét után kialakuló merevedési zavar pontos oka egyelőre ismeretlen"
...
a vagy marad; hogy mennyire tudja feldolgozni a csonkitast; ezt viszont a pszichiater/pszihologus tudja megmondani a beszelgetesek utan, ill. feldolgozni a traumat; tobb honap mindenkeppen;
(a herek eltavolitasara gonoltal? mert az ondo nem zacsko!)
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás
- Tetoválás eltávolítás
- Végeztek valakinek altatásban bölcsességfog eltávolítást?
- Műköröm eltávolítás
- Hogyan tudom a monitorra köpött (véletlenül) kakaós kalácsot eltávolítani?
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.