Praktikus tanácsok az éhség leküzdésére (beszélgetés)
Szia!
Szerintem attól függ,hogy milyen típusú fogyi csinálsz.Ha szénhidrátszegény diétát,akkor olyan nasit (elterelö ,pici falatkakajákat) lehet csinálni,amiben fontos a ch alacsony tartalma.Pl:sajtdarabkák.
Ha zölddiétán vagy,akkor egy kis uborka,ilyenek.
Ha gyümis alapún,akkor mondjuk alma.
Ha kalóriaszámlállósan,akkorértelemszerüen alacsony kalóriájú vagy majdnem üres kalóriájú ételekkel,italokkal segíthetsz az éhségeden.
Jó lenne tudni melyik diéta módszert választottad.
Amúgy éhség ellen, a rendszeres ivás (ásványvíz,gyógynövénytea) sokat segít,de fontos,hogy rendszeres legyen..pl:2óránként egy nagy pohár víz,közben pedig fél óránként kortyolgatás(2-3 korty).Èn csináltam anno léböjtöt is..és egyeltalán nem voltam éhes,amikor csak ittam(no,itt ennél gyakrabban),de akkor is kell inni,ha nem vagy szomjas.Segít,hogy legyen a pocidban valami,de ne fájjon a fejed sem.
Jó ötlet még egy pohár kefír,vagy joghurt egy kis korpával.
Sokszor kell enni,de keveset és az általad kiválasztott diétában engedett ételek közül választani megfontoltan.
Vagy az is segíthet,ha sok salátát eszel.Persze nem nyakonöntve jó kis hízlaló öntettel,hanem csak a nyers sali+olyan zöldségek,amiket szeretsz(ubi,paprika,paradicsom) egy kis citrommal+olivaolajjal(módjával) + füszerekkel.Sokat lehet enni belöle és eltelít,ha egy idö után megszokja az ember,hogy öntetmentes:))..ha böségesebbet akarsz,akkor kis fetasaj vagy mozzarella bele.Ha ehhez még sütsz egy kis csirkemellet natúran,kész egy föétkezés:))no,ha ilyen stílusú a diétád.
Amúgy ha gyümileveket iszol,akkor hígítsd fel ásványvízzel felesben, s akkor sok kalóriát és szénhidrátot spórolsz meg.Söt,üdítöbb is..igaz szokni kell:)))No,persze nem minden diéta engedi a gyümiket,mert elég hízlalóak a magas cukortartalmuk miatt.
Szóval sok trükk van..de a rendszeresség , a folyadék és a nem éhezés nagyon fontos!!
Köszike!
Megfogadom, mert ez nagyon rossz! És könnyen beszerezhető dolgok....
Hálás köszönet!!
Szijja!
160 cm vagyok, és kb. 78 kg! Szóval igen....:(
Én is most kezdtem a fogyit! Máskor is csináltam már, de csak egy darabig bírom. És nem azért adom fel, mert ehetnékem van, hanem mert nagyon fáj a fejem,leesik a vérnyomásom, fáradékony vagyok, és így nem egyszerű dolgozni. Mit tehetek ellene?
Köszöntem
Ha dolgozom, akkor nekem bejön általában a szénsavmentes ásványvíz és a cukormentes bogyó (T..T..), ezzel elvagyok egy ideig..., aztán úgyis jön egy ügyfél (vagy a főnök), akivel sok gond van, és akkor már úgysem jut időm az éhségre gondolni... :))
Itthon is igyekszem gyakran vizet, vagy édesítőszeres teát inni..., de a legjobb tényleg a mozgás, mert ha tornázok, utána már igyekszem inkább levegőhöz jutni, mint kajához... :)))
Egy pohár meleg ital csodálatos. Ez lehet meleg víz, tea, üres leves (én csak a kockát szoktam megfőzni).
No meg a mozgás - egykettőre elfelejtem a gondom.
Sziasztok
Az a baj az emberiseg tobbsegevel es velem is ,hogy potcselekves az eves es abban lehet oromunk is.
De ha elhatarozzuk magunkat ,hogy fogyozunk akkor le kell kotni magunkat en pl nem unatkozom dolgozom ,takaritok,kerteszkedek stb...,nem szabad annak jarni a fejunkben hu nem ehetek most mi lesz, hogy fogom en kibirni teljesen at kell rendeznunk mindent a fejunkben es ha ez megvan johet a fogyokura es egy nagyon jo tanacs legalabb 1 heten 3-szor tornazni es ha elertuk az idealis sulyt akkor is figyelni kell arra mit eszunk es mennyit de a torna akkor is elengedhetetlen.
További ajánlott fórumok:
- Magány, párkapcsolati sikertelenség, tapasztalatlanság, ebből adódó frusztráltság leküzdése de hogyan?
- Segítséget kérek! Félelem leküzdése...
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Utazás kisbabával - segítsetek praktikus tanácsokkal, kérlek!
- Lehet fogyasztani almaecet kapszulát a 90 napos diéta alatt az éhség leküzdése és a gyorsabb fogyás érdekében?Nem ártok a kúrának vele?
- Praktikus babás tanácsok egymásnak