Pozitív tesztre váró 35 év fölöttiek (beszélgetés)
Szia! Remélem hamarosan mindenki pozitív tesztnek örülhet! 😀
Ha gondolod, gyere át a Babatervezés 2016év vége- 2017 fórumra, az jobban pörög.
Sziasztok!
Mi is szeretnenk babat.35 leszek novemberben.Kivancsianvarom,hogy sikerul-e.
Szoritok mindenkinek!
Szia! Figyeled a peteérésed, szedsz valamit?
Én jövő hónapban veszek méhpempőt és barátcserjét, cickafark / palástfű/ Folsav mellé.
Méhpempő kapszulám már van, de állítólag az nem olyan hatásos. Valamint a sima folsavat lecserélem Femibionra.
Szia ! Annyira örülök, hogy írtál és gratulálok a babához! Ilyen sztorikat szeretnék minél többet olvasni, így sokkal pozitívabban állok hozzá.
Szedtél valamit? Használtál ovu tesztet?
Sziasztok!
...én 41vagyok...első babáért küzdünk 6éve...2sikertelen lombik!Most szedtem össze magam(magunk)és kezdődik a "móka" újból.Új orvos-új remények!
Mindenkinek nagyon szorítok!
Köszi a biztatást!
Nem adjuk fel,de vannak nehéz pillanatok....
Barátnőmnek több, mint 10 év után sikerült idén, 39 évesen.
Soha nem szabad feladni, sikerülni fog!
Szia!
Én 34,5 vagyok, jöhetek?
7 éve várunk a babára......
Több problémával is küzdünk sajnos.De nem adjuk fel :)!Ennyi!
Azért indítottam ezt a fórumot, mert mikor a kisfiamra vártam, akkor is indult egy hasonló fórum és nagyon jó ismeretségek alakultak ki. Őszintén szorítottunk egymásért, és pár hónapon belül szinte mindenki terhes lett, pedig több, mint 20an voltunk.
Jó öt évig alig lépten be a hoxára, de most h eldöntöttük jöjjön a tesó, előjöttek a régi emlékek.
Te mióta vársz babára? Van oka ami miatt eddig nem jött össze?
Szia!
A "címből" arra következtettem,hogy még az első gyermekért küzdesz........ez azért így más,hogy már van egy 6 éves kisfiad.........Jó neked!Így nem értem a problémát.
Én elmúltam 35 és még az első babáért harcolunk....
Van már egy hatéves fiam, vele is ugyanígy "rágörcsöltem" és szinte azonnal sikerült.
Miért gondolod, h " rágörcsölök"? Mert hasonló korú nőkkel szeretnék beszélgetni? Nem logikus...
Sziasztok! Mindenki írjon, aki babát tervez és már elmúlt 35.
Adjunk egymásnak tanácsokat, beszélgessünk! :)