Szerintetek ez a teszt pozitív? (tudásbázis)
Ezek teljesen normális pozitív tesztek. 7 évig lombikoztam, csináltam vagy 100 tesztet, különböző márkákat. Biztos, hogy pozitív.
Az más kérdés, hogy a 12. hétig sok a vetélés, valamiért főleg a 8. hét körül...
Én nézetnék progeszteront sürgősen, hátha kell pótlás.
Persze, ne legyen semmi baj!
Csak azt mondom, hogy várj még egy kicsit ezzel a nagy ovációval, hogy ne csalódj.
Ne haragudj, de inkább ne ringasd magad olyan reményekkel, ami csalódást is okozhat!
Ezek a "jelek" nagyon halványak és bármi is lehet.
Ha állapotos leszel, akkor a teszt azt határozottan ki fogja mutatni. Majdnem olyan erős csíkot fogsz látni, mint az ellenőrző csík.
Azt mondod, hogy 5 nappal előtte vagy a menstruációnak. Várd ki azt az 5 napot.
Mai este 6 órás tesztek.Bocsi,biztos bolondnak néztek,de el sem merem hinni,amit látok...Meg túl korainak tartom,hogy mutatja a teszt,de elmondhatatlanul BOLDOG VAGYOK!! Mai este 6 órás tesztek.Bocsi,biztos bolondnak néztek,de el sem merem hinni,amit látok...Meg túl korainak tartom,hogy mutatja a teszt,de elmondhatatlanul BOLDOG VAGYOK!!
További ajánlott fórumok:
- Pozitív teszten innen és túl
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Hétfőn terhességi teszt, beültetés után 11 nappal. Szerintetek pozitív lesz vagy sem?
- 1 nappal a nem várt előtt görcs, de pozitív a teszt, szerintetek reménykedhetek?
- Ez a Gábriel teszt szerintetek pozitív?
- Megvan az első pozitív teszt!!! De közben már megvettük a jegyet Dominikára, szerintetek repülhetek? És a gyógyszerek Dominikára?