Pozitív és mosoly topik (beszélgetős fórum)
Szia!
Én tudtam, hogy ez lesz, ez egy ilyen világ, leépítenek orrba-szájba. Nem fogják összetörni magukat, hogy találjanak nekem helyet, ettől nem félek. Amúgy sem tudok 3 vig itthon maradni, mert az utolsó évben a havi 28000 Ft az nem elég megélhetésre.....Majd kitalálom mi legyen...
Szép napot pozitívak!
Gabika! Szomorúan látom, hogy megszűnt a posztod, de mire letelik a 3 év, addigra talán majd kitalálnak neked valami más státuszt! Vagy már nem akarnál oda visszamenni?
Képzeljétek, mekkora egy boszorka vagyok!
Tegnaptól állástalan vagyok papíron, mert megszüntették a pozíciómat, a kismamaság miatt viszont a gyerekem születése után 3 évig + 30 napig nem rúghatnak ki. Elmondták, már akkor filóztak ezen, mikor én bejelentettem, hogy állapotos vagyok. De jó, hát kirúgtak volna, a főnököm nem védett volna, mert egy kis görény!:)))
Szia!
Ez nagyon jó hír!!!!!! :)))
Szia!
Hát csütörtökön kész voltam, de mára már megszoktam!:)))
Megyünk kertipartizni!:)))) Már várom!
szijjja!
hogy vagytok? hogy bírjátok ezt a kezdődő meleget?
Helloka!
Visszatértem, végre van netem!
hűha!:) vajon miket mesélhetett? :o
...hát, amekkora az a lakótelep - 1 kör is elég lesz:)
Szia! Te nem ismersz engem, de én azért kisgé által hallomásból ismerlek :-)
A babakocsis gyaloglás jót fog tenni gének, legalább nem kell majd különböző fittness termekbe járni eddzeni, csak megy 1-2 kört a gyerekkel a lakótelepen :-)))
:)))
J, de ez jövő tavasszal lesz!:)
Most pár napig nem jövök,mert nincs gépem, de telón elérhető vagyok.
Csók
Szia!
Az újratöltve már rég megvan!:)))
Természetesen még mindig jól fogok kinézni, hogy hány kg leszek az mellékes!:)
szia!
nem "ismerjük egymást", de néha be szoktam szólni ide. most muszáj válaszolnom a g-nek felett kérdésedre. Nagyon kevés kiló lesz, mert hamar benevez a babakocsis gyorsgyaloglók versenyébe azt mondta:)
Szia Gabika!
Megnéztem a képeidet a naplódban, tényleg jól nézel ki :-)
Közben meg nagyot nevettem a naplód címén (g- újratöltve) - ez tök poénos, csak nem újra, hanem először ;-)))
Kíváncsi leszek, hogy hány kg leszel a szülés után! :-)
Mert senki nem jár erre!:)
Pedig szükség van a pozitív gondolatokra! Minden nap be is írok egyet, hátha az emberek reagálnak!:)
Bocs, most megírom, mondtam hogy feledékeny vagyok, ma mondta is a védőnő, nem véletlenül más állapot ez!:)))) Képeimet nézd meg naplómban, bár személyesen láttál nem rég!:)
héj, nagyon leült ez a topik! mit olvasgassak?
g! lógsz nekem gy telefonszámmal!:) pussz
Szia!
Nem, nem siettetem a dolgokat, mert minden nap valami új dolog történik és mostantól már itthon vagyok és csak a pihenés és a fiam meg én....
Hát igen, nehéz ügy, mindenki foglalt, aki normális!:)))
Szia!
Gratulálok a fiadhoz! Gondolom, már nagyon várod a meló végét. :-))
A családanya egyik miatt sem gáz, csak nem szeretnék 1 házasságot felborítani. Nagyon kedvelem a hölgyet, ennyi. :-(
Szia T.!
Képzeld, fiam lesz!:))) Máté!
Még 3 hét és két nap a melóban, vágom a centit!:)
Na tessék, soka meló?:)
Na szép vagy Te is! Pont olyan kell, aki nem lehet! Családanya a 3 gyerek miatt gáz, vagy a férje miatt?:)
Szia!
Örülök, hogy jól érzed magad kismamaként. Akkor már nem dolgozol sokáig, még pár hét aztán pihi.
A kisfőnököt meg hajtsd el a p....ba ;-))) Lehet, hogy azért kezdett ki, mert ott hagyod őket.
Azért dolgozom ennyit, mert most már nem csak 1 minisztériumot szolgálunk ki, hanem mindet és így több lett a munkánk és ritkábban tudok netezni is :-(
A hölgyek sorban állnak az ajtóm előtt, de nem engedem be mindegyiket. Mindegyik férjhez akar menni, én meg már nem akarok nősülni erre a kis időre. Akit esetleg elvennék, az meg 3 gyerekes családanya, úgyhogy "így jártam" ;-)))
Szia!
Nagyon jó kismamának lenni, csomó kiváltságom van, pl.sokat alhatok büntetelenül!:)))
Még május közepéig dolgozom, de már nagyon unom, mert a kisfőnököm kikezdett, fogalmam nincs miért és nem jó a hangulatom emiatt. De még 4,5 ht és évekre szarok rájuk!:))))
Miért dolgozol ennyit? Hölgyekkel mi a helyzet?
Szia Gabika!
Mostanába sok a meló, úgyhogy ritkán tudok erre járni. :-(
Te hogy vagy, milyen érzés kismamának lenni? Meddig dolgozol még? Mindig eszembe jutsz, mikor ott húzok el előttetek az autópályán és látom a PANNON feliratot. ;-)))
Sziasztok!
Minden nap járok erre, csak mivel senki nem ír, így hát én sem.:)))
Kivel mi van már?????