Polarizált fényterápia: kinek mi a tapasztalata? (tudásbázis)
Tájékozatlan vagy.A Biotron lámpát (régebben Evolite lámpa) bizony használják bőrgyógyászatokon, sebészeteken pl. fekélyek, felfekvések kezelésére.
Ja... és azért, mert erre tudományosan igazolt.
Túl vagyok 2 sorozaton, de nálam semmi észrevehető hatása nincs a kezeléseknek :((
Tovább nem próbálgatom.
Tudja valaki, hogy mennyi a Sensolite kezelések ára?
Sajnos sehol nem találok erre infót.
Köszi!
A bioptron lámpát a kórházak, klinikák,onkológiai intézetek is használják, tehát gondolom van jó hatása.
Viszont van olyan p.fény is ami csak inkább a bőrre és a nyárinap hiányának potlására van, hangulat javító stb. Mindkettő ára borsos, persze az előbbi vezet.
Szia!
Nekem van ilyen lámpám, gyakorlatilag mindenre használjuk. Fiamnak fülgyulladásra orrdugulásra, Anyukámnak műtét után (csontfájdalmat csillapít, a heg alig látszik), nagymamámnak fülzúgásra, kozmetika után is szoktam, már aznap tökéletes a bőröm tőle. Bármilyen horzsolásra, sebre tökéletes:)
Tudományosan csak a sebgyógyulásra történő hatását vizsgálták, de az sem meggyőző.
Ennek ellenére vagy két tucat betegségre ajánlják.
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata a kollagénes fényterápiáról?
- Van valakinek polarizált fényű, fényterápiás lámpája? Tapasztalatok?
- Érdeklődnek, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a fényterápiával kapcsolatban? Egyáltalán van -e valamilyen tényleges hatása?
- Tudja valaki mennyibe kerül a polarizált fény terápia? Tapasztalatok is érdekelnek
- Polárium, vagyis fényterápia. Ismeri valaki? Tapasztalat?
- Van valakinek tapasztalata az Active Bio+ fényterápiás készülékkel, kezeléssel kapcsolatban?