Én éppen tegnap ablakpucolás közben írtottam újra egy egész bölcsőalja pókbébit. Egy olyan ablaknak a keretében voltak a gubók, amit általában csak ablakpucolásnál nyitok ki, egyébként nem használjuk a szellőztetésnél. Kb. tíz ilyen gombolyag volt az ablaknyílásban, benne egyenként 4-5 pókocskával. S ami a legszebb, ma hajnalban, amikor elhúztam a függönyt, kívül már újra ott fonta a hálót a pókmama. Ma este ha hazamegyek, újra kinyitom, hátha visszahelyezte a szülőszobát. Tegnap délután óta, eddig tartott a pókmentesség az étkezőablakban.
Valóban kell szellőztetni,de én arra gondoltam hogy van jól záródó szúnyoghálótok,az azért megoldás....
Másik oldalon ajánlottam a bio killt(hangyákra)De ebben az anyagban az a lényeg,nem kell mindig fújnod,mert valami bio anyagot tartalmaz ami riszt(ablak keret)....
Hát igen, de szellőztetni csak kell,,,Volt olyan, hogy mérgemben lecsaptam, de pár nap múlva már megint ott virított a pókháló....Mondjuk a porosodás is sok gondot okoz. Ennyi hátránya van a kertes háznak, hogy könnyebben beszáll a por,mint a 4, emeletre. Ott nem kellett ennyit port törülni, pókhálózni... Ti is így vagytok ezzel?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.