Pók a lakásban (beszélgetés)
végre valami. :) köszönöm
Szia! Csak egy tipp: öli őket a piros Raid, Domestos, és hajlakk öngyújtóval. Nekem az utolsó jött be a legjobban mert az elől nincs menekvés és távolról lehet támadni :) Mielőtt kiszeded a játékokat bökdösd meg őket, mert a mozgástól nekiiramodik a pók, és akkor könnyebb kinyírni a dögöt. Sok sikert :)
negyedik emelet. Elég szar volt, hogy félomályban elfut mellettem egy nagy pók. Sírógörcsöt kaptam, miközben fölhívtam anyukámékat.
Rettegek a pókoktól és tudom, hogy ő jobban fél meg hasonló sablon dumák, de sajnos ez nem igaz. ÉN jobban félek. :)
ki kéne próbálni, de az ablakra nem lehet szúnyogálót tenni, hacsak nem cseréljük le a nyílászárókat, mert egy nagy ablak, ami t ha kinyitunk kifelé és befelé is fordul. Lassan erőt veszek magamon és átnézem és átválogatom a játékokat. Csak annyira rossz egyedül neki ülni.
Nagyon együttérzek veled, ez baromi sz.r...
Ne idegesíts. Hanyadik emelet?
A biokill nevű szer elméletileg emberre és melegvérű állatra nem veszélyes és lehet gyerekszobában is alkalmazni. Körbe lefújod a szegélyeket, és a falat. Az ablakra pedig szúnyoghálót teszel, valamennyit véd a pókok ellen is.
ez az hogy nem. Panelban. És pont ide jött én megbolondulok. nincs meg.
megvert az isten, mert kacagtam. :S
Hűhaaa pókemberré változol :)
Szörnyű, amit írsz. Én is rettegek tőlük. A kisebbeket elviselem, most is az ágy mellett a sarokban lakik egy, szegénykének nem jósolok nagy jövőt, nem tudom mit eszik. Az ilyen nagyobb a lakásban, ááá, neee..! Kertesházban laktok?
Kertesházból nem tudja az ember őket kikergetni! Minden nap nem tudom elhúzni a szekrényeket,felkapni az ágyakat,hogy alapos legyek...
Megszoksz,vagy megszöksz...esetleg sirdogálok kicsit,ha nem látják a gyerekek,mert nem akarom beléjük nevelni az én fóbiám.
egyszerü a nagy takaritás ill alapos takaritást sokat segit,sok pok ojan hejen bujik meg ahol nem zavarják öket bármi kis lukban képes elbujni,ijen akár egy doboz vagy kis rés...
Ha itthon van a párom,ő kezeli,ha nincs itthon megoldom...:-)
Van egy sokkal fürgébb pók is, ami sokkal nagyobb, nagyobbak a szemei, vastagabb, hosszabb hálókat sző úgy hívják, hogy pókember :)
A pók a kedvencem mivel utálom a bogarakat a pók megeszi a bogarat,tehát a pók a barátom:)
Ha kint van a kertben nem bántom, de ha bejött a lakásba magára vessen...
Én pl a pókhálótól kapok sikítófrászt ha belegabalyodok. de már egészen jól viselem :D úgy "edzettem" hogy mindig belenyúltam kézzel ha le kellett szedni valahonnan (pók mindig elköltöztetve és bocsit kértem tőle :D )
Ezt nagyon hatékonyan lehet kezelni már. meg mindenféle fóbiát.
A minap én is jártam úgy,hogy halálra paráztam magam egy pók miatt éjjel. A telefon elemlámpájával próbáltam megtalálni,persze,sikertelenűl. 2 napig nem aludtam! És ez nem vicc! Az arathnofóbia legalább olyan car érzés,mint bármi mástól írtózni!
Felőlem lehet kicsi,nagy zöld,kék,egyformán sírógörcsöt kapok tőlük. Pedig tudom,hogy egyik sem bír el:-)! Többször is kipróbáltam már,és pont nem érdekelne,ha védett lenne!
Szerencsét hoz és vigyázz a pók akárhol ott lehet, megfog enni :D
még a gyerek miatt se.. kis szaros korom óta fogom a pókokat..
megértem, ha a gyerek miatt parázol ezen. de ha magadért, akkor nevetnem kell, h félsz egy kis szaros póktól. xD bocsi.
Az lehetett bár ahhoz kicsi (fiatal példány mondjuk lehetett)
mennyire irigyellek... itt nagyon ritkán fordul elő :( de óriás keresztesem van! :)
További ajánlott fórumok: