Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Kedves Elika! Pont ugyanígy voltam, ezért is nyitottam ezt a fórumot 2006-ban (nézd meg az első pár bejegyzést). :)
Nekem a doki azt mondta, méhen kívüli terhesség, kellően beparáztatott. Hetente jártam uh-ra, kiderült, hogy a cisztát nézte annak. A ciszta szépen felszívódott, a fiam 8 éves volt márciusban. Csak pozitívan, jól tetted, hogy nem hagytad magad! :)))
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok, hogy van-e valakinek hasonló tapasztalata... Március 18-án volt meg utoljára a menstruációm, vagyis 2 hónapja. A tesztek sorra negatívak voltak, de május 5-én elmentem nőgyógyászhoz, aki nem látott terhességet, de semmi rendellenességet sem, így jobb híján ráfogtuk a szoptatásra a rendszertelenséget (10 hónapos a kisfiam). Ma pozitív lett a tesztem, holnap megyek orvoshoz. Ami aggaszt, hogy az előző vizsgálatkor már igazság szerint 7 hetes terhességet kellett volna látnia szívhanggal, de még egy petezsákot sem látott... Kíváncsi leszek az eredményre, remélem, hogy tényleg baba van a pocakban. :)
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni, bár én nem ismerek senkit itt :) 12. hetes kismama vagyok, második gyermekemmel. Az elején nekem is voltak émelygéseim, de szerencsére ez a 8. hétre elmúlt, most már gondtalannak mondható a várandósságom :) Üdv mindenkinek és jó babavárást!!
37. hét!:-)
Ma elég nyugis a napunk,délelőtt pihentünk a kisfiammal,délután másfél órás várakozást követően fellazították neki a gipszet!
Kis pocaklakónk meg a jobb oldalamon,folyamatosan de már egyre lejjebb érzem a mozgásait!De mikor a nem tudom én mijét kinyomja annyira fáj,és utána rögtön bekeményedik a pocak!
Ezek a rendszertelen fájások már kikészítenek! :O
De sebaj az van bennem,hogy hamarosan meg lesz a kislányunk! :-)
Hétfő reggel,és betöltött 36.hét,egyre izgalmasabban telnek a napok,tegnap este egymás után 7-8 fájást is mértünk a párommal 15 percesek voltak!Azt hittem reggelre bent leszek,de szerencsére egy kiadós zuhany után abba maradtak a fájások!
Apa reggel elment dolgozni,egész héten délelőttös,igaz csak szerdáig kell mennie utána itthon lesz velünk!Arany pocaklakóm,egyre fájdalmasabban és egyre lejjebb mocorog!
Holnap teli hold,remélem ránk nem vonatkozik ez a fajta jósolgatás,hogy a front meg a teli hold!:-)
Ja és képzeljétek szakad a hó!Gyerköcök dvd-t néznek,én meg mosok és takarítgatok!
További szép napot mindenkinek!Vigyázzatok magatokra!Sziasztok!:-)))
Ma megérkezett 11 óra 40 perckor Dóra baba 3080g.54 cm.Macifül kislánya:)))
GRATULÁLOK ITT IS:)
igen-igen szép volt.
hol vannak a többi pocakosok?
Bekukk..sziasztok:-))
Zizikem..nosztalgia, nosztalgia??..:-) Ugy atolvasnek en is par dolgot de a szokasos idohiany...mindenesetre szep idoket toltottunk itt:-)
Kicsit nosztalgiáztam.Évi ismerős?:)Tök jókat mosolyogtam Bebe folydogáló vizén,meg a te gyors lista átpasszolásodon és sietve távozásodon:D
Hát' a kistesók már nem születnek egy napon:(Sőt egy évben sem a jelen állás szerint:(
Kár ezért a fórumért.
Nincs már lista sem?És a kismamák hol vannak?
Szia!
Köszi, jól vagyunk. Bár kicsit depis voltam az elmúlt napokban Nóri miatt, igazi hisztis p.csa lett belőle és kiborít a viselkedésével, de mára lehiggadtam.
Ti jól vagytok? Pocid növöget? :)
Sziasztok.
Ez nagyon jó hír!örülök!
Jól vagytok?
Sziasztok!
Timi, akkor rejtegeti magát a picur! :))
Mi jól vagyunk, hétfőn voltam dokinál és minden rendben van Barnival! A szívén talált folt se látszik már, a méhszájam se nyílt tovább, úgyhogy most kicsit megkönnyebbültem. Szépen növöget és még mindig kukacos. :)))
Jajj,de jó!
Köszi szépen az infót!
Sziasztok!
Minden ok Szilvivel, csak ne volt ideje!