Pillecukor fondant vs marcipán bevonat? (tudásbázis)
8. d@nu
2010. febr. 4. 08:50
A marcipán sokkal drágább, viszont természetesebb bevonat. Ha szeretitek, megéri. Mi nem vagyunk annyira marcipánosak, ráadásul az íze miatt nem is megy mindenhez, nekem emiatt jobban bevált az MM fondant. Olcsóbb, könnyű dolgozni vele. Még olcsóbb változatban akár saját magad is csinálhatod a pillecukrot, illetve készíthetsz MM nélkül is nyújtható bevonatot, de azt azért elsőre nem ajánlanám, csak ha van időd kísérletezgetni vele.
7. globus (válaszként erre: 6. - Ketike)
2010. febr. 3. 23:06
Szokott lenni a boltokban, a Haribó termékeknél, bár ez drágább. Al.iban egy zsáknyit adnak 350-ért, viszont nem annyira jó.
6. Ketike (válaszként erre: 5. - Globus)
2010. febr. 3. 23:04
De igen.
5. globus (válaszként erre: 3. - Ketike)
2010. febr. 3. 23:03
Pillecukor, az nem a marshmallow?
4. globus
2010. febr. 3. 23:03
Valahol van erről egy oktató honlap, de én ott sem értettem :))
3. Ketike
2010. febr. 3. 23:02
Sziasztok!
Magam szeretnék tortát készíteni. A bevonatot nem krémmel szeretném megoldani. Tapasztalatokat várok pillecukor fondant és marcipán bevonat készítésével kapcsolatban. Nálunk pillecukorra nem találtam, így azt is nekem kellene elkészíteni. Marcipánt azt talán tudnék szerezni. Várom tapasztalatokat!
2. mohonc
2010. febr. 3. 23:00
Ez egy érdekes kérdés, csak még nem fogtam föl... :)
1. Ketike
2010. febr. 3. 22:57
Pillecukor fondant vs marcipán bevonat?
További ajánlott fórumok:
- Fondant bevonatú torta!
- Marcipán bevonatú emeletes menyasszonyi tortát szeretnék. Milyen fajta tortára lehet marcipán bevonatot készíttetni?
- A Penny-s pillecukor kapható még?
- Jin-Jang tortát csinálok páromnak, marcipán bevonattal...Ti hogy oldanátok meg az illesztést?
- Hogy készítsek itthon fondant bevonatot?
- Marcipán bevonatot a tortára mikor érdemes elkészíteni?