Péterfyben a nőgyógyászat, hogy működik? (tudásbázis)
4. Babeck
2013. ápr. 7. 19:00
461 4700 ez a központi szám, ott kapcsolják neked.
3. Babeck (válaszként erre: 2. - Norcyka)
2013. ápr. 7. 18:59
Hívd fel a terhesgondozót. Mikor én utoljára voltam, akkor nem kellett időpont, de ez nem mostanában volt :)
Szóval ha odamész a Pálmához (gondolom még ő van), akkor adja a beutalókat, és van ott orvos is, de mindig ugyanaz van a nőgyógyászaton, aki a terhesgondozáson is, szóval a várakozás esélyes.
A 12. heti ultrahangot a kórházban csinálják, nem a rendelőben, nekem szonográfus végezte.
2. Norcyka
2013. ápr. 7. 18:49
Hatodik kerületben voltam elsőnek dokinál, aki megállapította a terhességet, de mondta, hogy mennyek majd terhesgodozásra a Péterfybe, mert területileg oda tartozom. Tehát, akkor most nincs nőgyógyászom. Terhesgondozáson megkaptam a beutalókat, de doki nem volt ott, csak asszisztens. Hogy fog ez az egész működni? Ott fognak vizsgálgatni majd, vagy kell egy nőgyógyász? Fogadott orvosról még ne beszéljünk, azzal várnék. És a Péterfy szülészetén ki csinálja a 12.heti Uh-ot: szülész-nőgyógyász?
1. Norcyka
2013. ápr. 7. 18:46
Péterfyben a nőgyógyászat, hogy működik?
További ajánlott fórumok:
- Még sose voltam nőgyógyásznál, ti hogy vagytok ezzel?
- Szerintetek megkérdezzem a nőgyógyászomat kerek-perec, hogy mennyiért vállalja a szülést, vagy döntsem el majd én mennyit adok neki?
- Ha nőgyógyász vizsgál, meg tudja állapitani, hogy terhes-e valaki?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- A nőgyógyászom mondta, hogy nagyon lazák a kötőszöveteim és tornáznom kéne.Milyen tornához kezdjek?
- Tudnátok nekem segíteni, hogy hogyan működik a nőgyógyász megfogadása Veszprémben?