Pestos halfilé recept
A Pestos halfilé hozzávalói:4 halfilé,
két paradicsom,
pesto szósz,
olivaolaj,
száraz fehér bor.
A Pestos halfilé elkészítési módja:
Alufóliából készítsünk tasakot a halnak. Vágjunk le egy hosszabb darabot az alufóliából, hajtsük ketté és két oldalát tűrjükbe. Kis olivaolajjal kenjük be a tasakunk alját, helyezzük rá a pesto szósszal megkent halakat és a karikára vágott paradicsomot. Tegyük rá a tasakot egy tepsire, tálra és mielőtt becsuknánk a száját öntsünk rá egy pohár fehér bort. Óvatosan, hogy a bor ne fojjon ki, csavarjuk jól be a száját és tegyük 15 percre a sütőbe. Rizzsel vagy friss paradicsommal tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. nov. 12. 17:12
A pestos halfilé elkészítési módja és hozzávalói.