Pesterzsébet XX. kerület vagy XII. kerület Istenhegy? (beszélgetés)
Törzsgyökeres pesterzsébeti vagyok, oda születtem, több mint 20 èvet ott éltem. Igaz, vannak sajnos gettósabb részek ( Jokai Mór utca környéke, Pesterzsebet városközpont környéke.) De gyönyörű, kulturált, új részek is. A Duna-part melletti mediterrán lakópark, vagy az újépítésű házak Pesterzsébet szélén a kiserdő és a Tesco mellett. Az nagyon kellemes környék, én ha tehet ném biztosan ott vennék házat, és sokkal inkább megfizethetőbb mint a Budai kerületek. Egyébként én imádtam Pesterzsébeti lenni :) és amiket felsoroltam most nagyon felkapottak lettek, a Duna-part mellett folyamatosan fejlesztik is, mint egy új városrész “kopaszi gát 2”
Színvonalas területek.
Az előző fórumban egyetlen használható választ sem kaptál?
Az, hogy most milyenek a szomszédok, pillanatnyi állapot, mint ahogy az is, hogy most beköltözöl az "egyszerű emberek" közé, és két év múlva ott is egy újgazdag bunkó lesz a szomszédod.
Semmire nincs garancia. :/
Amit kinézel, menj el este és hétvégén is milyen a környék.
Hangos bárki lehet, vagy a gyerekei buliznak, vagy a kutya-kutyáik ugatnak, netán fúrnak-faragnak.
Ha éjszaka gyakran teraszoznak, kérhetsz birtokvédelmet.
Az a baj semmire nincs biztosíték, hogy a következő szomszéd nem lesz rosszabb az előzőnél.
Sok sikert!
Amennyiben kertes házba költöztök, ne érdekeljen milyen a szomszéd.
Engem az sem érdekel, ha társasházban el van szállva valaki, csak ne legyen hangos, viselkedjen normálisan, ennyi elég, nem barátokat keresek, azok vannak.
Erzsébeten jobban belefuthatsz rossz szomszédba, elég sok van barnább bőrű, hangos emberbe, persze azok sem mind olyanok, de jobb elkerülni, én inkább a sznobot választanám.
További ajánlott fórumok:
- Géndiagnosztikai Központ Budapest, Istenhegyi út. Érdemes elmenni?
- Tud valaki jó és olcsó CSEPELI vagy pesterzsébeti (vagy bármilyen pesti:)) menyasszonyi ruhakölcsönzőt?
- Kaáli Intézet az Istenhegyi úton
- Meg tudná mondani valaki a Pesterzsébet városközpontban található Interspar számát?
- Dr. Hajdu Krisztinához - Istenhegyi Géndiagnosztika, mennyire nehéz időpontot kapni?
- XX. kerületi, pesterzsébeti bölcsödékről tapasztalatok