Perricone-diéta (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
igen, a norvég lazac a legjobb minőségű.
nyamm-nyamm:)
Tényleg finom a lazac, csak oda kell fifyelni vásárláskor. a lazacnál igaz a mondás, olcsó húsnak híg a leve. Nemrég a sajtó is foglalkozott vele, hogy
hamisítják. Vagyis valamivel festik az olcsóbb hozzá hasonló husu halat. Gondolom ételfestékkel. Mi évente egyszer, karácsonykor eszünk lazacoz. diétához kevés.
tegnap felbuzdulva a dolgon elmentem az ikeába, vettem szeletelt lazacot. aranyárban van, a sima 900 ft, a füstölt 1200. (kb 6 vékony szelet)
mondjuk az igaz, hogy legalább finom:))))
elolvastam, nekem nagyon tetszik ez a diéta, mert a húsok közül leginkább a halakat szeretem! bár CSAK lazacot enni elég uncsi lehet.
jó lenne egy mintaétrendet is olvasni, meg hogy mennyi ideig kell csinálni a diétát, hogy valami hatása legyen?
majd ha lesz időm rákeresek a neten, biztos van róla sok cikk:))
Valóban igen drága diéta, de ami mellette szól az ütős. Persze legyen rá pénze az embernek. Különben egy nagyon fínom, kellemes hétvégét lehet kitalálni. P-Sz-V.
Engem csábít:) Kapok-e szép friss lazacot.
Akit érdekel, annak ajánlom, az Ikea shopban lehet kapni 1/4 kg fűszerezett mélyhűtött lazacot, kb. 500.- úgy emlékszem. Nagyon fínom grillezve, és a napi húsadagot is fedezi.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.