Pénzügy-számvitel felsőoktatási szakképzésről mi a véleményetek? (tudásbázis kérdés)
Azért, mert csak önköltséges alapképzésre vennének fel, és nem mindegy hogy ha kb. 200.000 Ft-ba kerül egy félév akkor ebből 7 van, vagy csak 4...
Egyébként ez nem egyéves okj, hanem 2...
Itt olvastam:
"ha pedig ugyanazon a szakterületen jelentkeztek alap- vagy osztatlan képzésre, a megszerzett kreditek 75 százalékát beszámítják. A kétéves felsőoktatási szakképzésen 120 kreditet kell összegyűjteni (ebből 30 a szakmai gyakorlat teljesítése), tehát 90-et számítanak be: egy hároméves alapképzés esetén tehát 180 kredit helyett már csak 90-et kell megszereznetek"
remélem jól értelmeztem...
Saját hibámból tudom, hogy nem szabad megállni.... amikor technikus lettem, úgy éreztem jó fizetés, jó beosztás, mi kell még? Nos hamar rájöttem, nincs mese, tovább kell tanulni..
Nem volt egy lakodalmas menet, de megérte.
....már előttem írták, hogy a felsőfokú szakképesítés értelmetlen egy főiskolai szak mellett...de...a mérlegképes nem hátrány. Azzal már jó vagy...
Nagyon fiatal vagy, nem szabad aprózni. Merd nagy fába vágni a fejszéd!
Ja, nem lesz olcsó, de semmi sincs ingyen. A tanulás, önképzés igencsak megtérülő beruházás.
járj szerencsével. sok sikert!
A pénzügy-számvitel felsőoktatási szakképzés elvégzése nyerő, ha vállalkozási- és bérügyintéző akarsz lenni.
Semmivel nem nehezebb, mint bármely felsőoktatási iskola. :)
Mi a véleményetek erről?Mennyire nehéz? Mennyire hasznos elvégezni?
Most vállalkozási- és bérügyintézőnek tanulok, de gondolkozom azon, hogy menjek-e inkább erre a képzésre?!
További ajánlott fórumok:
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Hány órakor hirdetik ki ma a felsőoktatási ponthatárokat?
- Mi az hogy alapképzésben osztatlan képzésben meghirdetett szak, meghirdetett felsőoktatási szakképzés? Miért nincs kiírva főiskola, egyetem?
- Mi a véleményetek a pénzügy-számviteli ügyintéző szakról OKJ-s képzés keretein belül?
- Gazdálkodás és menedzsment felsőoktatási szakképzés szakmai gyakorlatát el lehet végezni a helyi önkormányzatnál?
- Ingyenes OKJ, felsőoktatási szakképzés