Pecsételő vérzés mitől lehet? (tudásbázis)
Sziasztok!
Már 2006. óta jelentkeznek nálam pecsételős gondok, most, hogy kiderült, IR-em van, a diéta és a gyógyszert nagyjából helyreállította a dolgot.
Viszont, ami nem múlik, az a menstruáció utáni barnázás, pontosabban (legalábbis ebben a ciklusban) a 10-11. napon jelentkezett, 2-3 nappal a mensi végeztével. Ehhez a hónaphoz hozzá tartozik, hogy clostilbegytet szedtem, ami jócskán elnyújtotta a menstruációm, de ettől függetlenül a korábbi hónapokban is ugyanezt tapasztalom.
Doki szerint az első menstruációs napot az első jeltől (maszatolás) kell számolni, de minél jobban belemélyedek a fórumokba, egyre inkább az a gyanúm, hogy amit én eddig első 2-3 napnak számoltam, az lehetséges, hogy szintén a pecsételés (menstruációt megelőző) kategóriába tartozik?????
Előre is köszönöm a válaszokat
köszi! az lesz belőle.. am már elmúlt, már nincs pecsételés. Sosem védekeztünk megszakítással, csak óvszerrel... ez is most csak egy kivételes alkalom volt, nem olyan elkapott a hév, hanem megbeszéltük, h megpróbáljuk, de éppen hogy csak oda ért, szóval semmi mozgás v valami.
köszi még1x
Ha peteérés időszakában vagy, akkor előfordulhat, hogy pecsételgetsz. A terhességnek mensi előtt még nincs tünete, legalábbis nem 7-10 nappal.
Szerintem menj el nőgyógyászhoz, mond el a panaszodat, de ne azt, hogy hogy sexeltetek, mert akkor ugyan az lesz a reakciója mint itt néhányaknak. Kérdezd meg, hogy minden rendben van-e nálad, csináltass rákszűrést, az a te korodban már úgyis kell, és szerintem ha még nem akartok gyereket, akkor ne a megszakításos (kicsit be kicsit kint)módszert alkalmazzátok.
Tudod, a szervezetünk furán működő kis szerkezet, de a legbiztosabb, hogy elmész orovshoz, majd megbeszélsz vele egy olyan fogamzásgátlós módszert amit mind a ketten (hárman) jónak tartottok. Szerintem mensi előtt biztosan nem lehetsz terhes ha ez volt a kérdés, és ovu időszakában van a pecsételés.
Ááááááááááááá
Ez a fórum nagyon sánta....
De, de. Az vagyok.
Pszt! :)
Akkor írom: NŐGYÓGYÁSZ!
Mi itt hétköznapi emberek vagyunk, menj el dokihoz!
lehet:
-peteérés
-progeszteronhiány
-ciszta
Mennyivel vagy beljebb??
akkor így kérdezem.. ez a pár napja tartó pecsételés menstruáció előtt 7-12 nappal mire utal?
péntektől tart, néha a betétig is eljut, néha csak a papíron látom pisilés után
Öööööööööööööö, ha ez szex volt, akkor nyugodt szívvel mondhatom, hogy én vagyok Marilyn Monroe.
;)
Komoly válaszom:
butuska vagy és felelőtlen.
Ha nem akarsz gyereket, védekezz! Ne csak úgy ímmel-ámmal egy kicsit igen meg egy kicsit nem.
Kevés az esélye, de így is teherbe eshettél.
Vegyél egy tesztet, kiderül hamar.
Progeszteronhiányod is lehet.
Nőgyógyász adja meg a végső és reális választ.
igen, én is hallottam sok olyat, h így lettek terhesek, de sok olyan van köztük, h rendesen csinálták, a fiú el is ment, nem vette ki időben... hozzám épp, h csak hozzám ért... alig 2 centire ment be.
légyszi írjatok egy komoly választ
idegeskedj is!
Csak olyan "másokról" halllottál, akiknek nem lett így semmi? Én olyanokról is szép számmal, akiknek így lett a gyerek.
Szóval 4 évig jókat szexeltetek, erre most beléd mászok két centire, és már terhes is vagy....
Nagyon jó kis aktus lehetett......
Amúgy nem.
Nem, nem, nem.
:)