Pécs, Harkány látnivalók (beszélgetés)
9. Ncilány
2011. okt. 15. 21:02
Hát akkor szinte csak a Színháztér, Széchenyi tér, Köztársaságtér. Bizonyára azt a szép vízesést, bezárták.. Nagyon sok minden van. A Mecsek..
8. Serry
2011. okt. 15. 20:54
google térképen nézd meg. nincs messze és akkor még ott van Mohács is.
7. cullinan
2011. okt. 15. 20:38
Villány az merre van? Harkányhoz van közel?
6. cullinan
2011. okt. 15. 20:35
Aranyosak vagytok, köszönöm, majd szemezgetünk, amennyi belefér, holnap a délutánt Pécsen szeretném tölteni,aztán este megyünk Harkányba!
5. beatav
2011. okt. 15. 20:30
Pécs belváros nagyon szép!Székesegyháztól a Vasarely múzeumon keresztül a Zsolnay kútig rengeteg látnivaló van!Nekem az egyik legszebb kirándulásom volt a családommal.
4. missanonim
2011. okt. 15. 20:29
Szia, Pécsett az újjáépített Széchenyi teret meg kell nézni ( ez a fő tér) Szép a Séta tér,érdemes felmenni a Mecsekre a TV toronyba, a Felszabadulási emlékműhöz, csodaszép a város látványa fentről, főként este.
A Széchenyi téren a templomba érdemes bemenni, vagy a Sétatéren a SZékesegyházba. Harkány mellett Siklóson a várat javaslom, ahogy az előttem szóló javasolta, borútként Villányt, Nagyharsányt, Palkonyát, de nyilván Villány a legnagyobb.
3. 64333b026e
2011. okt. 15. 20:29
Amit szerintem Pécsen érdemes megnézni:Király utca, Széchenyi tér, Szent István tér, Barbakán, Székesegyház, Zsinagóga esetleg...meg a belváros egész szép most, tavaly fel lett újítva. Meg a Tettye, Pezsgőház. Jó szórakozást :)
2. Kiss Mária
2011. okt. 15. 20:18
Siklósi vár, Villány
1. cullinan
2011. okt. 15. 20:16
Holnap megyünk három napra Harkányba, pihenni, előtte megállunk Pécsen, szeretnénk körülnézni!
Van valakinek ötlete, mit érdemes arra megnézni, esetleg valami borkostolás?
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nekem a Balaton a Riviéra.../települések, programok, látnivalók /
- Budapest, te csodás./nevezetességek, látnivalók/
- Milyen látnivalót, tájat ajánlanál Szlovéniában?
- Pécs, Harkány környéki látnivalók - nem a szokásos, hanem ami az utikönyvekben nem szerepel
- Pécs és környéke látnivalói?!