Pécs és környéke (beszélgetés)
Sziasztok!
Közérdekű bejelentést szeretnék tenni,a kedves fórumozók és a pécsiek segítségét kérem!
A pécsi egyetemre járok, és a múlt csütörtökön elhagytam a fontos irataimat ( diák, személyi és lakcím kártya)!! Abba biztos vagyok, hogy a buszon nálam volt (ugyanis bérlettartóként is funkcionál, egy fekete kis tokban volt). A 2-es buszról szálltam le a szliven áruháznál, és sétáltam föl a Rókus sétányon, egészen az ifjúság útjáig, ott lakom az egyik emeletes házban. Útközben még betértem vásárolni a sétányon lévő CBA-ban! Sajnos elképzelni sem tudom hol hagytam, mert úgy emlékszem, hogy egész végig a kezemben volt! Viszont az elképzelhető, hogy a CBA-ban hagytam!! Nagyon szépen kérem segítségüket! Ha valaki tud valamit az irataimról, az lécci írjon rám az email címemen: polgar.lilla@citromail.hu
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Senki? :-(
Sziasztok!
Más téma, de talán van aki tud segíteni nekem. Kristálygombát keresek, nagyon fontos lenne. Ha valakinek lenne feleslege, boldogan elmennék érte.
szia Szandera!
Itt vagyok. Vagyis, most csak benéztem, majd délután, este jobban ráérek. Mit tudnék segíteni neked?
Sziasztok!
Én is Pécsi vagyok, de még csak most vettem észre, hogy van egy ilyen fórum is!
Sziasztok!
Engem is érdekelne mozgás lehetőség, de csak a 4 hónapos lánykámmal együtt.
Tudtok ilyet ajánlani?
:-))
Igen!:-))
Drága vagy! Vagy mondhatnám úgy is, kivételes ember...:)))
Az időpont Neked jó lenne?
köszi előre is:-)
Ha segitség kellenne (pl. előre elrendezni a termet, vagy utólag helyrerakni számíthatsz rám)
sziasztok,
én pedig afro táncóra lehetősegeket keresek.
köszi:-)
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Pécs környékén keresek kirándulo helyeket, turistalátványosságokat
- Endokrinológus-nőgyógyászt keresek Kecskemét, Pécs, Szeged környékén
- Tudtok ajánlani Pécsett, lehetőleg Uránváros környékén jó fodrászt?
- Szegeden a Mars térről melyik busszal lehet eljutni a Pécsi utca környékére?
- Pécs és környéke látnivalói?!
- Tud valaki Pécs környékén olyan helyet, ahol kerti szobrokat lehet venni, vagy esetleg gyártót?