Pcos telt nők babára vágyva (beszélgetés)
Sziasztok!
Olvasgatom a hozzászólásaitokat, gondoltam csatlakozom. Nekem tegnap derült ki hogy PCO-m van (így a 26. szülinapra). Március óta próbálkoztunk, semmi tünetem nem volt eleinte, aztán felkúszott 12 kg, és sajnos a szörösödés, mi régebb óta "kínoz". Az előző orvos semmit nem mondott, csak hogy az akkor szedett antibiotikum miatt rendszertelen a mensesem. Én rögtön kaptam is egy progeszteron tartalmú gyógynövényes krémet, amitől elvileg 2 héten belül meg kell jönnie, és akkor lesz majd a pontos vér- és hormonvizsgálat.
andi
sziasztok
hogy vagytok?
nekem az egyik petevezetőm szinte mintha nem is lenne, szóval nekem is így volt mert így hiába ott a petefészek nem megyek vele semmire és ráadásul pont az van elzáródva amiben 90 %ban volt a pé.
Első inszemináció sikeres lett, mert a stimulációval szép kis tüszőcském érett a másikban! Holnap megyek UHra :-)))
szóval ne aggódj! ha azt mondják, ki kell venni még szülhetsz akárhány gyereket, sőt ha van vmi a hasikádban ami nem oda való az inkább csökkenti az esélyeidet mivel gyulladásokat meg sokmindent okozhat! De még az is lehet, h nem kell majd kivenni!
Hajrá- hajrá!
És a sógornődnek volt valami PCOS-ra utaló jele ? Mert lehet olyan hogy valaki nem PCOS-s de IR-e van ?
Azért is kérdem mert egy nagyon jó barátnőmnek évek óta nem jön a baba. Most meg lett vizsgálva a párja és ő is. Minden oké, de semmi. Inszemre küldte őket a dokija. Én mondtam neki, hogy én a helyében nézeték egy IR-t. Javasoltam is neki az én endokrinológusomat. Szerintetek jó, hogy ezt javasoltam neki ? Én úgy gondolom ezt nézzék meg mielőtt belevágnak az inszembe.
igen, akármennyire is örülünk ilyenkor a másik örömének, nekem is tuti carul esne, h nekem miért nem ha neki igen?
de hátha mostmár h tudják mi van, nekik is közelebb a siker! nagyon remélem!!!
Na, tudtam Én, h Te nem lehetsz az, hisz még sosem került szóba ez :-)
Sajnálom sógornődet, akkor most biztos kellemetlen lesz előttük, h nektek sikerült.
legalábbis ezt gondolom, mert nekem is volt hasonló helyzetem.
Puszi
Tűű doki szerint ilyenn nincsen, max az adott vérvételből nem látszik.
Esetleg lehet egy nővő tüsző vagy ciszta amitől fáj a hasad.
sziasztok!
Szerintetek miért van az hogy menzi után 10 nappal is görcsölget a hasam , mintha megakarna megint jönni? Derekam is fájdogál.
Veletek mi van , van valakinél jó hír ?
Pco inzulinrezisztencia nélkül hogyan kezelhető ?
pusz nyunya