PCO? Nincs meg az összes "tünetem"... (beszélgetés)
Szia!
Engem 10 évig riogatott az orvosom, hogy nem lehet műtét nélkül gyerekem a PCO miatt. Nem olyen régen kerültem gastroenterológushoz, aki felvilágosított, hogy a PCO a leggyakrabban emésztőszervi gond miatt alakul ki. Kiderült, hogy lisztérzékeny vagyok, és a diéta kezdete után 2 hónappal már teherbe is estem :-)
Azt tanácsolom, hogy mindenképpen keress fel egy gastroenterológust! Egy speciális (nem kell érte külön fizetni) vérvételből rengeteg dologra fény derülhet.
Sok sikert! :-)
Nézd meg az árlistát, hogy ne érjen meglepetés.
3 havonta kell visszajárni, úgyhogy csak egyszerre sok szerintem.
Mensmentis!
Neten keress rá! Vidd az összes leleted!
Kell hormonsor, valamint vércukor ill. inzulinterhelés.
Amennyiben fennáll a Pcos, hármas kezelést fognak javallni, ami metformin alapú gyógyszerből, mozgásból és szénhidrát diétából fog állni.
én a helyedben minden héten más dokihoz mennék minden meglévő leletemmel...ezzel nem szabad várni!
sosem tudhatod...
plussz, endokrinológus.... na azt feltétlen iktasd be az elsők közé!!!! Sőt! egyik bnőmnek rengeteget segítettek..orvosok nem találtáék ki 15éve mi baja a 27éves lánynak, és az endokrinológus azonnal kitalálta és segített rajta! csak ajánlani tudom! ő mondjuk pont magánorvos, de nagyon jó, azt mondta.... és fullos teljes vizsgálatot tesz, mindent kimutat.
érdemes meggondolni, ha komolyak a szándékaid gyerek téren a jövőben, akkor feltétlenül, azonnal keress egy ilyen szakembert!
meg tudom kérdezni barátnőm, hogy ki az orvosa...de biztos, hogy pesti. :)
Vékony vagyok PCOS, Inzulinrezisztenciával, de mégis babát akarok!
Ez a klub címe!
Tűű dokihoz
ezzel endokrinológus foglalkozik
További ajánlott fórumok:
- A világ összes szava amiben van y
- 7 hetes kiskutyám egy oltást kapott eddig, levihetem a kertbe mig nincs meg az összes oltás?
- Nekem nincs terhességi tünetem!!! Az baj?
- Létezik az, hogy Canesten krémtől még több kellemetlen tünetem lett, mint alapból volt?
- 5 hetes várandós lehetek, de semmi tünetem. Más is volt már így?
- Nincs valami olyan program ami elmenti a számítógépen leütött összes betűt?:S