Pattanásos bőrre tud valaki arcpakolást? (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnék megosztani veletek pár jó tanácsot és hidjétek el az eredmény garantált!
Nekem is nagyon pattanásos volt az arcom főleg mikor nyomkodtam itthon (tudom nem szabadott volna de néha nem tudtam megállni:S). Semmi sem használt csak enyhítette maximum, pedig majdnem mindent kipróbáltam és egy kisebb vagyont költöttem a krémekre és a kezelésekre.
Íme a tippek amiket ha betartasz szép lesz a bőröd tuti!!
1. Fáma pórusösszehúzó-nagyon jó gyulladás csökkentő is(naponta 20 perc pakolásként)
2.Házilag: fél kocka élesztő+friss citromlé+meleg tej nem túl sok. Tudom furcsa de hat!! ezt is naponta 20-30 perc
3. sok folyadék
4.azért rendszeres tisztítsd az arcod ha lehet ne alkoholos arclemosót használj hanem arctejeset.
5.egy kis testmozgás sem árt közben, ezáltal kijönnek belőled a méreg anyagok.
6. Kerüld a zsíros ételeket, a kávét, csokit és az alkoholt ezen a héten
Nekem közel 1 hét alatt rendbe jött az arcom.Tényleg érdemes végig csinálni!! Sok sikert mindenkinek!! remélem tudtam segíteni majd írjátok meg a véleményeteket kinek hogyan használt:)
hát így utólag...igazad van :D
De ki gondol erre 13-14évesen amikor van eredmény ?:D Persze csak este a családod kínoztam vele...reggelre már nem voltam égbekiáltó büdi,de azért fogyott a parfüm rendesen :D:D
Valóban, a kén és származékai nagyon hatásosak pattanásos bőrre, de nem túl népszerűek pont az illatuk miatt.
Elég nagy mersz kell sampont arcbőrre használni
:)
Nekem tini koromban a gyógyszertári kénes sampon volt a megoldás. zsíros hajra kaptam,de ahogy lecsurgott az arcomon hátamon,nagyon szép lett a bőröm.utána minden nap arcot is mostam vele(kb 3-4hónap)..azóta nem is szoktam kipattogni csak azok a bizonyos havi gondok környékén.
De hogy ez végleges gyógyír,vagy kinőttem azt nem tudom :D
Teafaolaj, hamamelisz nagyon jól fertőtlenít! Bizony, Ilcsi féle fekete szappan nagyon jó!
Az uborka hidratál, pattanásra nem hatásos.
B3 vitamin jó rá!
Pakolásként használhatunk bojtorján, boróka, zsályakivonatot, a kámfor pedig hűsíti!
Tengeri iszap is jó rá na és a bioptron lámpa.
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Krémajánlás gyulladt, pattanásos, mitesszeres bőrre
- Tudnátok ajánlani pattanásos bőrre krémet, amivel lehet kezelni?
- Csúnya pattanásos bőrre, mit tudnátok ajánlani?
- Zsíros, pattanásos bőrre nektek milyen kozmetikum vált be?
- Tudna valaki valamilyen jó arcszeszt pattanásos bőrre?