Patrik, Milán vagy Dominik nevet válasszuk a kisfiunknak? (beszélgetés)
Én most sem értem az elgondolást sem. Miért nem érme feldobás?A gyermek neve elkíséri egy életen át, fontos hogy olyat válasszon a szülőpár ami teszik nekik. Nem a szomszéd néninek, meg a Béla bácsinak meg a fórumozóknak.
Patrik, Milán vagy Dominik név tetszik jobban, kérdés inkább lenne praktikus.Úgyis ti választjátok ki, remélhetőleg más nevek közt is kerestek!
Nem hiszem,hogy bármelyik név is béna lenne,legfeljebb nem tetszik.
Az én fiam is Milán és soha nem hívtuk a 16 év alatt Milónak.A jelentése pedig:kedves.
A Patrik béna.
Dominik - bár rasszista nem vagyok - de kedvelt egyes családoknél ,nekem nem tetszik.
Milán szintén béna, hisz úgy ,hogy Miló teljesen gáz. Amúgy is nézni kell a jelentsését is.
Akkor már legyen Máté vagy Dániel.
"(gyengébbek kedvéért: ami nem jelenti, hogy más nem adhatja ezt a nevet...)"
Köszi, már majdnem megijedtem.
Bocs, de dzsenifert se adna akárki a gyerekének.
Ha 24 éves a kiscsaj barátnője és van 3 éves gyereke, basszus az nagy eséllyel nem egyetem mellett hordta ki a gyerekét.
:DDD
Ha ez nyom valamit a latban a Patrik mellett, en BSc, ferjem MSc :)))
(nagyon rohogok :D kezd szorakoztato lenni ez a forum)
Szia!
Szerintem Dominik legyen :)
Na jó azért ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy így lehet csoportosítani. Hogy most azoknak akik "alul iskolázottak" (pl csak érettségijük van) a Dominik nevet adják, akiknek főiskolai végzettségük van azok a Tamást, akik egyetemet végeztek azok meg a Gábort. És mi van azokkal akik tudományos fokozaton vannak? Náluk is másik név a népszerű? Vagy azok akik szakmunkások?
Ez elég hajmeresztő....
Én semelyiket nem adnám a 3 közül .. :) de az az én véleményem....
Tamás vagy Zsombor
Ezt most nem értem. Te tényleg nem hallottál még csoportok jellemzőiről? Soha semmilyen felmérésről, kutatásról nem halottál? Például olyan felmérésről, hogy vizsgáltak x nőt, akik terhesség alatt kávéztak. Az is egy csoport. Közös bennük, hogy x mennyiségű kávét elfogyasztottak minden nap.
Hagyjuk és koncentráljunk a feltett kédésre.
:)
Andi, ma már legalább 2 dolgot is tanultál:)
További ajánlott fórumok:
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Melyik "második" nyelvet válasszuk a gyerkőcnek?
- XXI. ker. Csepel - melyik általános iskolát válasszuk?
- Melyik újpesti bölcsit válasszuk?
- Iskolaválsztás előtt állunk! Melyiket válasszuk?
- Melyik ovit válasszuk?