Pasizás Carrie Bradshaw módra (beszélgetés)
A sorozatot imádtam, ezért a 7végén megnéztük a filmet.
Hááááát mit mondjak elég kis gyenguszra sikerült...
Már a másik topicba is írtam, hogy szívesen elmondom, a Bajcsy Zsilinszky úton vettem, Pesten (a többit meg mailen megírom, ha érdekel, nem akarok itt reklámot csinálni a boltnak és a fórumot telerondítani vele).
Nagyon szép az biztos, én is örültem, hogy sikerült szereznem egyet.
Szia zzzsss!
Hol vetted a Carrie nyakláncot?? Én is élek-halok egy olyanért! Kérlek írd meg, hogy hol szerezhetem be??
Köszi!
holy
Nem tudom, hogy a melyik topic a népszerűbb, ezért mindenhova írok, mert imádom a filmet és szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik szintén. Mivel nekem is Carrie a kedvencem itt a helyem, nagyon szimpatikus.
Nagyon várom már a filmet, a naptáromba is beírtam az időpontot és jóformán számolom vissza a napokat. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Ti várjátok?
A sorozatot is elkezdtem újra megnézni, a minap még egy gyönyörű Carrie nyakláncot is vettem (biztos tudjátok, hogy miről beszélek). Egyszerűen imádom azt a nőt, és amikor megláttam a boltba, hogy lehet olyat kapni, rögtön beleszerettem, muszáj volt elhoznom. Nagyon szép.
a sorozat nem uj, viszont sajnalatos modon CSAK iden neztem meg minden egyes reszet. a neten viszont mindent elolvastam rola es megneztem , amit csak lehetett! jobb kesobb, mint soha. evek ota erre vartam!;)
a sorozat igenis valtoztat az emberen. legalabbis az en vilaglatasomon valtoztatott. carrie oltozkodesi stilusat elso perctol erdekesnek talaltam. ahogyan a
ruhadarabjait egymashoz illeszti. ugy tunhet, minden szabalyt megszeg, megis minden osszeillik. engem arra osztonzott, hogy barmit megengedjek magamnak, ha ruhakrol van szo. nehany evvel ezelott nagyon visszafogott voltam. a sotetebb szineket reszesitettem elonyben. de mindez megvaltozott! manapsag imadok mindent, ami szines.
es az egyetlen sotet szin, amit kedvelek, az a fekete.
velemenyem szerint az oltozkodesen kivul ez a sorozat meg arra tanit, hogy ne elegedjunk meg a ``selejtes aruval``, vagyis barmilyen pasikkal! mert jobbat erdemlunk nehany problemas, bunko allatnal. es megis a szerelem dolgaiban legyunk turelmesek... mert senki sem tokeletes! most carrie es big kapcsolatara gondolok. a pasi nem alkohololista, nem diller, nem szexmanias, nincs az anyja szoknyajahoz kotve (nem tartozik az ``elkerulendo problemas pasi`` kategoriaba). viszont neki is van nehany enyhe - en elnezem neki;)- hibaja: betegesen felti a szabadsagat, nem
kepes elkotelezni magat. de
carrienek vegul sikerult megszeliditeni ot!;) igaz, hat ev kellett hozza... de a turelem rozsat terem. ezt magyarazom magamnak is!!!:D
valojaban mind a negy csajt kedvelem a sorozatbol... ugy erzem, mind a negyukkel azonosulni tudok valamilyen teren.
Hm, egy-két részt láttam én is :), de nem vadászom a sorozatot, hogy nézhessem.
De a lényeg én nem tanultam belőle semmit :-O, mivel közelsem nézek ki olyan jól mint a sorozatban a csajok... így teljesen máskép működik minden. Meg a durr bele érzelem nélkül szexeljünk, hm, ez nem az én világom :).
A legjobb sorozat szerintem:-)
Samantha meg jól csinálja,kihasználja hogy jól néz ki és megkaphat minden pasit,egyszer élünk akkor miért is ne:-)Sok közös vonásunk van az biztos.
Samantha nem mehet a farka után, hiszen nincs neki! :)
Egyébként valóban: szeretni való egy ribanc.
Hogy tanultunk-e?
Talán azt, hogy New Yorkban minden pasi a farka után megy.
Kivéve Smith Jerrodot, Samantha utolsó pasiját, bár kicsit ő is!
Carrie Bradshaw a Szex és New York sorozat főszereplője. Imádom ezt a sorozatot, minden részét láttam!
Ti tanultatok valamit a pasizásról vagy a férfiakról ebből a sorozatból?
Én nagyon sokat!