Nincs odaírva, hogy kivéve célforgalom. Csak egy normál 3,5 tonnás korlátozó tábla. Olyan ideges vagyok, éppen most jött haza a szomszéd, és zeng az egész utca...
úgy emlékszem szabályozás van olyanokra is már hogy saját ház előtt sem lehet a saját kamionommal parkolni éjszakára sem, de nem tudom már pontosan hogy is van ez a szabályozás ..
A sima behajtani tilos tábla alatt ott szokott lenni egy "kivéve célforgalom" fehér alapon fekete betűs tábla. Ez az alap tábla, a buszokra sincs kivétel.
Tudna valaki válaszolni arra, hogy parkolhat-e a szomszédom az utcánkban, ha ott 3,5 tonnás tiltó tábla van? Azt nem tudom, hogy az ő vállalkozása-e vagy csak alkalmazott, mindenesetre nagyon idegesítő, hogy éjszakánként egy kábé 5 tonnás busszal jár haza. Egy peremkerületi, családi házas kis utcáról van szó.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.