Paraffinos lábápolás (beszélgetés)
Szia!
Olyan lesz bőr mint a baba feneke! Kellemes és szuper, újra lesz zsírozva. Én imádom. MIvel elég nagy túlsúlyom van a sarkamom a bőr néha elég problémás. Nos arra is kiváló.
A parafinnos kéz és lábápolás szuper jó dolog.Kell hozzá 1 gép, parafin,4-5 féle termék,a kézmosáshoz, kézradírozáshoz, kézkrém a parafin alá, kesztyű nylon,frottír kesztyű,utána pedig kéztápláló krém.
Tanulom most ezt. Nagyon jónak tartom, januártól csinálom Miskolcon.
Puszi nektek.
Szia Juniperus!
Köszönöm a válaszodat!!! Nagyon rég jártam erre hosszabb időre... de most megörültem, hogy írt valaki hozzászólást. Ez egyik kozmetikai cégnél találtam egy nagyon jó sarok reszelőt, és használok bőrpuhítót is. Az anyukámtól örököltem, de mondhatom, haladunk. Az viszont biztos, hogy a savat is örököltem, anyutól. Pedig már nem eszünk sem túl zsírosan (olajosan), sem fűszeresen. Most inkább gyümizünk.
Köszi a tanácsot! :) Gyöngyi
Tud valakai valamit arról, hogy a paraffinos lábápolást el lehet-e otthon végezni, vagy inkább pedikürös csinálja? Ha meglehet csinálni, hogyan?
/Nekem is egy ismim említette, hogy jó, csak ő pedisnél csináltatta/
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Paraffinos kéz és lábápoláshoz van otthon géped, vagy szakemberrel csináltatod?
- Mindent a paraffinos kezelésről (láb-kéz-arc)