Paradicsomos gomba rozmaringgal recept
A Paradicsomos gomba rozmaringgal hozzávalói:60 dkg csiperke
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1/2 cs rozmaring(vagy kk. őrölt rozmaring)
40 dkg paradicsom(lehet hámozott konzerv is)
2 ek olaj
só, őrölt bors
A Paradicsomos gomba rozmaringgal elkészítési módja:
A megmosott gombát szeletekre vágjuk, és forró olajba téve erős lángon állandóan kevergetve megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a rozmaringot és a paradicsomot és rövid ideig pároljuk.Kevés vizet öntünk rá, sózzuk, borsozzuk,és a paradicsomos gombát tíz percig pároljuk.
Vegetáriánusoknak kitűnő kenyérrel vagy más körettel, húsimádók hirtelen sültekhez is fogyaszthatják.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. máj. 29. 17:08
A paradicsomos gomba rozmaringgal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.